Nikola Vučević za Telegraf otkrio da li će u budućnosti doći u Zvezdu: "Kao navijač sam uvek tu..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

On tvrdi da će uvek navijati za Zvezdu, ali da ne želi da se vraća u Evropu ukoliko već ne bude na najvišem mogućem nivou, te da je njegov dolazak u Zvezdu nije realan

U velikom intervjuu za Telegraf koji ćemo objaviti u toku dana, zvezda Čikaga Nikola Vučević otkrio je da li će, kako mnogi navijači crveno-belih priželjkuju, ikada zaigrati u dresu Crvene zvezde.

Kako je poznato, Vučević je veliki navijač tima sa Malog Kalemegdana, ali što se njegovog eventualnog angažmana u beogradskom klubu tiče, tu je već drugačija situacija.

On tvrdi da će uvek navijati za Zvezdu, ali da ne želi da se vraća u Evropu ukoliko već ne bude na najvišem mogućem nivou, te da njegov dolazak u Zvezdu nije realan.

- Mislim da to stvarno nije realno. Voleo bih da ostanem u NBA ligi dokle god sam na visokom nivou. Da igram. Ako bih osetio da nisam više na nivou, da nije to-to, ne bih voleo da se vraćam u Evropu. Mislim da bih pre završavao karijeru. Ne bih voleo da se vratim, a da nisam to ja i da to nije ono pravo. Kao navijač sam uvek tu, ali da dođem kao igrač, to nije realno. Voleo bih da sam u NBA što duže i da igram na najboljem nivou što je duže moguće - naveo je Vučević.

Video: Neverovatan koš Jokića iz kretnje i preko ruke čuvara: Bio je skroz van balansa

(Telegraf.rs)

Video: Tekstilac sa penala došao do izjednačenja protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    13. mart 2023 | 11:43

    Брате, ти би са 50% био најбољи центар у Евролиги!🔴⚪️💪

  • Ipak

    13. mart 2023 | 11:43

    Dovesce njega Covic za 5 milki I to za jednu polusezonu, ima se, moze se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA