Obradović pred derbi na Jadranu: "Usred svega u Evroligi dolazi meč sa Zvezdom, a važnost je velika"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

I Kevin Panter je svestan da je susret od velikog značaja

Sutra nas u "Štark Areni" očekuje večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, koji bi mogao da odluči o tome ko će imati prednost domaćeg terena u plej-of seriji (20.30, Arena Sport Premium 1).

Trener crno-belih, Željko Obradović svestan je da meč sa večitim rivalom dolazi u nezgodnom momentu, kada se njegov tim bori za mesto u Top 8 fazi Evrolige, ali da će se na njega obratiti sva moguća pažnja.

- Usred svega ovoga što igramo u Evroligi došla je i ta utakmica. Izuzetno je važna i za nas i za Crvenu zvezdu. Znamo koliki je ulog i probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo kako će to da izgleda sutra. Još jednom, poziv navijačima za fer i sportsko navijanje. Važnost utakmice je velika, da budu pravi kao što su bili tokom cele sezone - kaže Željko.

I kapiten Kevin Panter je svestan da je meč od velike važnosti i da nema predaje protiv Zvezde.

- Igramo na domaćem terenu koji moramo da odbranimo. Veoma je važna utakmica, moramo biti fokusirani da ispunimo naš cilj. A to je da pobedimo, kao i u svakoj drugoj utakmici. Ključ je kao i uvek, da igramo jako, da ostanemo pametni tokom čitavog toka meča - objasnio je Panter.

Video: Obradović: Čuo sam ružne reči, voleo bih da prestanu s vređanjem bilo koga

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA