Mitrović posle kraha u Atini: "Totalno pomračenje, moramo pokazati da smo veliki za meč sa Partizanom"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Crveno-beli imaju dva dana predaha da vide kako dalje i kako se oporaviti pred ključni meč u ABA ligi

Luki Mitroviću nije bilo mnogo do priče posle neobjašnjivog potopa protiv Panatinaikosa u Atini u meču 28. kola Evrolige. Opet je kao nekoliko puta ove sezone Zvezda vodila, imala igru, rezultat a onda se strmoglavila do neprepoznatljivosti.

Mitrović ne može da objasni šta se ovog puta desilo.

- Neke zaista neobjašnjive stvari se dešavaju i to ne prvi put, tako da... - izustio je prvo Luka u izjavi za Sportklub.

Nadovezao se, ali ni iz drugog puta nije umeo da objasni sumrak Zvezde.

- Neko pomračenje totalno sredinom treće četvrtine i onda kola kreću nizbrdo... Posle kad su se oni razigrali počeli su i da ubacuju šuteve. Prosto neverovatno, bila je maltene gotova utakmica i mi smo ih vratili sa svojih praznih par minuta. Videli ste, bilo im je malo dovoljno da se vrate u igru iako su već bili maltene gotovi. Svakako ima stvari koje su za analizu i ne znam više ni šta da kažem...

Ko zna koji put se Zvezdi desio ovakav scenario, ali čini se da nijeda poraz posle proekreta nije zaboleo kao ovaj od Atinjana, što i te kako utiče na borbeni moral ekipe.

- Mislim da se to najbolje vidi po nama, zaista nam teško padaju svaki od ovih poraza. Činilo se da ćemo nakon Efesa ići uzlaznom putanjom, da ćemo krenuti, ali nažalost to se nije desilo tako da opet... Videćemo... Čeka nassad veliki meč u ponedeljak, izutzetno bitan, verovatno odlučujući za prvo mesto u regularnom delu ABA lige. Mislim da smo velika ekipa, velike ekipe moraju da se podignu i nakon ovakvih poraza. Potrebno je da definitivno promenimo i razmišljanje i mentalitet do ponedeljka - hrabri se Luka pred veliki derbi sa Partizanom u Areni.

(Telegraf.rs)

Video: Tekstilac sa penala došao do izjednačenja protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lux

    11. mart 2023 | 08:42

    Naravno da ste veliki protiv partizana..tad imate sudije , svaez i telefonsku liniju..bez toga ste ono sto jesrte..mali i nebitni..shvati bice ti lakse..niko normalan vas ne rozivljava kao oziljan klub..al bas niko

  • Kimi

    11. mart 2023 | 01:19

    Dragi moj Mitrovicu, vama se ovo dešava ko zna koji put. Nešto je trulo u državi Danskoj

  • 1389

    11. mart 2023 | 08:38

    Zaista sramota bacati tolike pare da bi bili 14-i, do kraja eurolige verovatno i nize

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA