Košarkaš Virtusa šutom nokautirao stariju ženu iz prvog reda: Na kraju su morali da reaguju i lekari

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čak je i poljski arbitar Jakub Zamojski prišao kako bi se uverio da je sa gospođom sve kako treba

Ukoliko kupite ulaznicu za prvi red na nekom košarkaškom meču, onda je red da dešavanja na terenu ispratite od prvog do poslednjeg trenutka. To je na teži način shvatila jedna starija gospođa na meču Alba Berlin - Virtus Bolonja.

Naime, prilikom jedne akcije Albe u kojoj je Maodo Lo pokušao da doda loptu saigraču, pre nego što je ona uopšte došla do reketa, nehotično je uspeo da je preseče Alesandro Pajola iz tima Virtusa, tako što je pružio nogu i šutnuo svom snagom.

Naravno, u takvoj situaciji vreme se resetuje na 14 sekundi i sledi izvođenje lopte sa strane, ali šta se to desilo kada je lopta poletela posle fudbalskog udarca Italijana?

Ona je nastavila da se kreće velikom brzinom prema prvom redu tribina iza koša, gde se nalazila jedna starija gospođa, koja baš u tom momentu nije obraćala pažnju na dešavanja na terenu. Kada je shvatila da joj se "opasnost" bliži, već je bilo kasno.

Lopta je uspela da je udari pravo u lice, pa se ona posle toga samo stropoštala sa stolice. Brzo su u pomoć priskočili prvog igrači, a onda i poljski arbitar Jakub Zamojski, pre nego što su i lekari došli da joj ukažu pomoć. Sve je na sreću prošlo bez posledica.

Pogledajte ovaj komičan detalj u videu koji se nalazi u vesti.

Video: Grin se ne sklanja Bruksu sa puta, umalo izbila tuča: Kao dva jarca na mostu

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA