Šta su verni navijači: Žalgiris rasprodao dvoranu 16 od 17 puta, više nema nijedne ulaznice do kraja sezone!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Uz vatrenu podršku navijača, Litvanci će pokušati da se izbore za plej-of

Košarkaši Žalgirisa jedni su od kandidata za prvih osam mesta na tabeli Evrolige, a samim tim i za plasman u plej-of ovog takmičenja, za šta konkurišu i Partizan i Crvena zvezda. Ali Zeleni iz Litvanije će uz to imati još jedan jak adut u preostalim susretima kod kuće.

Naime, klub je objavio kako je rasprodao sve ulaznice za mečeve Evrolige do kraja sezone i da ih više nije moguće nabaviti ni na koji način putem normalnih tokova prodaje. Žalgiris se do kraja sezone u Kaunasu sastaje sa Asvelom i to večeras, potom sa Olimpijakosom naredne sedmice, Monakom i Valensijom u duplom kolu krajem marta, te sa Makabijem u pretposlednjem kolu.

Dakle, za pet poslednjih utakmica više nema ulaznica, a to će reći da je Žalgiris rasprodao dvoranu 16 od 17 puta ove sezone, a to je podatak za svako poštovanje.

Kada pogledamo tabelu, Litvanci se po proseku brojnosti navijača na utakmicama nalaze odmah iza beogradskog Partizana na drugom mestu. Zaključno sa poslednjim kolom, mečeve Žalgirisa u proseku prati 14.735 gledalaca kod kuće, a crno-beli su ispred sa 17.090 gledalaca.

Video: Gudurić: Rekao sam Fenerbahčeu da hoću da igram za Srbiju

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rumenko

    9. mart 2023 | 19:05

    Oni ko grobari kad nemaju drugi sport da se gleda pa svi na kosarku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA