Bivši NBA superstar pred sudom zbog pucnjave tokom vožnje

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kemp je šest puta bio šampion NBA lige

Bivši NBA košarkaš Šon Kemp, koji je uhapšen zbog pucnjave iz vatrenog oružja u toku vožnje u gradu Takomi, u američkoj saveznoj državi Vašington, danas će se naći pred sudom.

Kako navodi AP, zatvorska evidencija pokazuje da je Kemp uhapšen zbog pucanja u toku vožnje nešto pre 18 časova u sredu, a portparol šerifove kancelarije za okrug Pirs je naveo da će Kemp danas da izađe pred sud.

Da podsetimo, Kemp je navodno ušao u konflikt s drugim vozačem nakon čega je sa pištoljem u ruci izašao iz svog vozila, a osim kamera i slučajni prolaznik sve je zabeležio telefonom i taj snimak je ovaj koji se pojavio na društvenim mrežama.

Kemp je šest puta bio na Ol star meču, a u karijeri je nastupao za Sijetl Supersonikse, Klivlend, Portland i Orlando. Debitovao je u NBA ligi tokom sezone 1989-90 kao 20-godišnjak koji nije igrao košarku za ekipu nekog koledža, a postao je poznat po spektakularnim zakucavanjima.

AP podseća da Kemp poseduje dve prodavnice kanabisa u Sijetlu.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA