Trener Panatinaikosa juriša za Zvezdu: "Nemojte da mislite da ćemo biti nezainteresovani, idemo na pobedu"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Serelis je imao poruku za crveno-bele

Trener košarkaša Panatinaikosa, Hristos Serelis izjavio je danas da će klub iz Atine ići na pobedu protiv Crvene zvezde u 28. kolu Evrolige.

Panatinaikos će sutra od 20 časova u Atini dočekati Crvenu zvezdu. Panatinaikos je sinoć u gostima poražen od Monaka 84:70, dok je Crvena zvezda u Beogradu pobedila Efes 94:75.

- Očekujem da vidim da naši igrači budu posvećeni defanzivi svih 40 minuta. Igramo na svom terenu, navijači će nam pomoći, moramo da igramo čvršće u odbrani, da pokrijemo greške jedni drugima. Od kada sam se priključio timu, na svakom treningu, na svakoj utakmici poručujem igračima da ne možemo da budemo nezainteresovani - rekao je Serelis, prenosi zvanični sajt Panatinaikosa.

On je podsetio da je Crvena zvezda želi da se plasira u plej-of Evrolige.

- Moramo da se trudimo da pobedimo u svakoj utakmici. Crvena zvezda dolazi posle velike pobede nad Efesom, a oba tima će biti umorna. Cilj Zvezde je da se plasira u plej-of, ali nemojte da mislite da ćemo da budemo ravnodušni. Glavni cilj svih nas je da pokažemo čvrstinu i da želimo da se borimo za pobedu - zaključio je Serelis.

Crvena zvezda je trenutno na 13. mestu na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 15 poraza, dok je Panatinaikos 16. sa skorom 8/19.

Video: Lazarević pruža ruku magičnom Gaučosu: Nadam se da će Kampaco biti još bolji

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    10. mart 2023 | 06:47

    Samo opusteno druze...nije lako pobediti tim koji ne postoji, ali zato FMP opasulji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA