Partizanu će posao biti olakšan protiv Efesa: "Bolnica" sve dublja, tri glavna igrača turske ekipe van tima?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ne treba se radovati tuđoj nesreći, ali, ukoliko se nijedan ne oporavi - Partizan je na dobrom putu da upiše pobedu

Košarkaši Partizana pred sobom imaju meč sa Olimpijom iz Milana u okviru 28. kola Evrolige, ovo je utakmica od izuzetne važnosti jer bi eventualnom pobedom došla korak bliže plasmanu u TOP 8 fazu takmičenja. Dok se crno-beli polako pripremaju za duel u Italiji, neke "lepe" vesti stižu iz Beograda.

Crvena zvezda je u određenoj meri pomogla Partizanu tako što je savladala Efes u Pioniru sa 94:75, čime su sputali tursku ekipu u nameri da sustigne Partizan, s kojim će upravo Anadolu Efes igrati u idućem kolu Evrolige.

Međutim, neće Efesu biti lako, već su jednom poraženi od Partizana, dok će i po svemu sudeći, poprilično hendikepiran ući u ovaj meč. Dva glavna igrača turske ekipe, Vasilije Micić i Šejn Larkin su propustili i meč sa Zvezdom, dok se tokom utakmice u Pioniru povredio i Rodrig Bobua.

Bobua, inače treći najbolji igrač Efesa, na samom kraju meča je doživeo povredu zbog koje je morao da napusti teren i to uz pomoć svojih saigrača.

Ukoliko Efes ostane i bez njega, stvarnost je takva da će veoma teško izaći na kraj sa poprilično razigranim Partiznaom, koji u prethodnih sedam utakmica u Evroligi ima samo jedan poraz.

Video: Pitali smo Kampaca šta misli o skandiranju Argentina, odgovor je stigao uz osmeh!

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стеван

    11. mart 2023 | 01:13

    Ма да како да не! Не морамо ни да изађемо,а победићемо

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA