Ivanović pred Efes: "Mislim da ponekad neko mora da te lupi šamarčinom, da vidiš gde si"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Trener Crvene zvezde najavio je duel sa prvakom Evrope

Košarkaši Crvene zvezde trenutno se nalaze u "minus fazi" posle dva poraza u Evroligi i onog neočekivanog od Cibone u Zagrebu!

Priliku da se oporave imaće u sredu veče kada u Beograd stiže šampion Evrope - Anadolu Efes! A na pitanje kako se izdići iz problema koje klub ima, trener crveno-belih Duško Ivanović je rekao:

- Pa lako, pobedom. Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak, kompletna su ekipa sa igračima koji igraju jedna na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju... Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću koje smo imali ranije i onda da vidimo... Još imamo realne šanse za TOP 8, ovo iskreno kažem. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo.

Dotakao se Ivanović i atmosfere u ekipi.

- Teško je posle takvog izdanja u Zagrebu koje smo imali. Svima je teško. Svesni smo toga, da je to prošlost i da pristup igri nikad više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali.

Duško Ivanović Foto: Marko Jovanović

Pričao je Ivanović i dalje o tom porazu od Cibone.

- Mislim da ponekad neko treba da te lupi malo šamarčinom, da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrtso na zemlji.

Na pitanje da li krajičkom oka motri na sledeći večiti derbi u ABA ligi koji će odlučivati prvog na tabelu, Ivanović se našalio.

- Ne mogu da dohvatim nikako do tamo!

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    7. mart 2023 | 18:07

    Jedan šamar za seriju 14-0 koju ne možeš da zaustaviš, drugi za +9 nekolike utakmice i izgubljen meč, treći zbog nesloge u ekipi, jer ti tri lopte trebaju bekovskoj liniji, ne znaju kud gone. Svska čast za onu seriju pobjeda, vidi se da znaš košarku ali trenutno bi ti se glava okretala od šamara kao ručka na mlinu od kafe.

  • Luzer

    7. mart 2023 | 18:06

    Tri klasa igrača ispale preko 30 trojki (40 na utakmici) i ljute se kad ih zameniš, pitaju ladno, što ja!?! Kod Željka toga nema, rekao svakom igraču šta očekuje od njega na početku sezone. Istina da Ivanović nije selektora ekipu ali to nije opravdanje.

  • Gorila 🦍

    7. mart 2023 | 18:16

    Ne znam gde ste, ali u top 8 niste, a necete ni biti. Samarcine tek stizu spremite obraze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA