Tavares se teško povredio? Real bi u tom slučaju mogao da postane najpoželjniji rival u plej-ofu Evrolige

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nije mogao sam da ode u svlačionicu gorostas iz redova Kraljevića

Real Madrid bi mogao da upadne u veliki problem pred završnicu sezone u Evroligi. Sve će zavisiti od izveštaja lekarske komisije o povredi Valtera Tavaresa na jučerašnjem meču sa Asvelom.

Košarkaš Kraljevića odšepao je u svlačionicu na samo tridesetak sekundi pred kraj utakmice, a ni to nije mogao da uradi sam, nego su mu pomagali članovi stručnog štaba madridskog tima.

Znajući kolika je njegova važnost u reketu, nema sumnje da će Real ostati bez veoma važnog dela slagalice u borbi za Top 8 fazu takmičenja. Bez njega su Kraljevići i daleko ranjiviji, pa postaju i daleko poželjniji rival u završnici takmičenja.

Potencijalno, ako Partizan ostvari plasman u Top 8 fazu, Real može da naleti upravo na beogradske crno-bele. Ali do kraja je ostalo još osam kola u kojima će sve biti rešeno.

Video: Morali smo više da uđemo u fajt sa Tavaresom: Petrušev o borbi sa džinom Reala

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    4. mart 2023 | 13:58

    Сматрам, да треба да се уведе неки систем елиминације и за ове клубове од 9. до 16. места, да може и Звезда да игра са неким🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA