Partizan uveo posebne procedure kako Delije ne bi mogle da kupe ulaznice za mečeve sa Zvezdom i Olimpijakosom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 20

Restrikcije će važiti zbog bezbedonosnih razloga

Košarkaši Partizana nalaze se veoma blizu plasmana u Top 8 fazu Evrolige. Do kraja sezone neophodno im je još nekoliko pobeda kako bi rezervisali mesto u plej-ofu, a dobra vest je da će dobar deo utakmicama igrati u grotlu beogradske "Štark Arene".

Jedna od njih, zapravo naredna koju će crno-beli igrati pred domaćim navijačima jeste ona protiv Olimpijakosa, koja je na programu 24. marta od 20.00 časova u najvećoj dvorani u Beogradu.

I dok su ulaznice za sve ostale utakmice uveliko bile u prodaji, za meč sa Pirejcima sve do današnjeg dana nije bilo objavljeno na koji način će oni koji nemaju sezonsku kartu moći da dođu do pojedinačnih ulaznica.

Razlozi su, naravno, bezbedonosne prirode, jer je u Partizanu postojao opravdan strah da bi pojedine karte mogle da dođu u ruke navijača Crvene zvezde ili Olimpijakosa, koji bi se na taj način grupisali u "Štark Areni" i potencijalno napravili problem organima reda i obezbeđenju.

Stoga, Partizan je uveo posebne procedure za prodaju ulaznica za meč sa Olimpijakosom. Klub je doneo odluku da se ulaznice prodaju isključivo vlasnicima godišnjih karata za sezonu 2022/23. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Naime, vlasnici sezonskih karata moći će da na svoje ime kupe još četiri dodatne ulaznice i da tako na ovu utakmicu povedu svoje prijatelje ili poznanike. Ističe se da ovim gestom Partizan želi da im se zahvali za kontinuiranu podršku tokom takmičarske godine.

U nastavku se navodi da će ista pravila važiti i za ulaznice za večiti derbi, koje će biti u prodaji od ponedeljka, 6. marta od 10 časova. Taj meč na programu je 13. marta od 20.30 časova u "Štark Areni".

Video: Avramović priznao da prati rezultate ostalih timova: Presudila je naša odbrana u 3. četvrtini

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mmm

    3. mart 2023 | 16:53

    Ahahahahah a cega se oni plase 1000 Zvezdinih navijaca? Pa oni su “institucija”, nema cega da se plase, stiti ih Bodiroga i Danilovic, a volis ih ih Glikman, uplasi li se Zvezdinih navijaca, a oni su inace “gospoda” iz bioskopa!

  • Lakirana cipelica

    3. mart 2023 | 16:51

    A mogu li navijači iz Kameruna i Hrvatske da kupe ?!?😂

  • PFC

    3. mart 2023 | 17:31

    Koliko jadnih gana prate velikana!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA