Konačno: Nemanja Bjelica se vraća na parket, Fener se nada da će "pokupiti" novac od osiguranja

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Podsetimo, njega je povreda odvojila od košarke u poslednjih šest meseci

Dugo je bilo odsustvo Nemanje Bjelice sa terena zbog povrede, toliko da su navijači Fenerbahčea već počeli da se pitaju da li će on uopšte biti na raspolaganju Dimitrisu Itudisu ove sezone ili će mu ona faktički "propasti" u potpunosti. Međutim, stižu veoma dobri signali iz Istanbula.

Kako je naveo generalni menadžer Fenerbahčea, Derija Janije, srpski košarkaš će biti u selekciji za tim protiv Virtusa iz Bolonje koji je na programu ovog petka.

- Situacija kada se povreda pojavi dva puta kod starijih košarkaša može da bude pomalo riskantna. Zbog toga smo bili veoma pažljivi sa njegovim povratkom na parket. Naši doktori, fizioterapeuti, masažeri i svi ostali su radili pažljivo na njegovom oporavku - rekao je Janije.

Isto tako, on naglašava da je Fenerbahče bio u kontaktu sa FIBA, zato što se povreda dogodila dok je bio sa nacionalnim timom Srbije.

- Sada smo u kontaktu sa FIBA, jer se on povredio dok je bio u nacionalnom timu. Poslali smo FIBA svu neophodnu dokumentaciju. Nadamo se da možemo od osiguranja da naplatimo novac koji je Bjelica trebalo da pokrije - podvlači generalni direktor Fenera.

Inače, Bjelica je u trenažnom procesu već oko dve nedelje, tako da se može reći da je dostigao određeni nivo igre.

- Igrač trenira sa timom već dve nedelje. Nije lako nekome od 34 godine da izađe na teren i da bude odmah spreman posle tako duge pauze. Ekipa je dosta napredovala od početka sezone, tako da mu nije lako da se prilagodi - ističe Janije.

Kao što smo rekli, sledeći meč Fenerbahčea je onaj protiv Virtusa iz Bolonje na domaćem terenu u petak.

Video: Gudurić: Rekao sam Fenerbahčeu da hoću da igram za Srbiju

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA