Konkurent Partizana i Zvezde ostaje bez jednog od najboljih igrača u borbi za Top 8!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Valensija bez izuzetno bitnog igrača na najmanje sedam utakmica

Košarkaš Valensije Kanađanin Kajl Aleksander odsustvovaće sa terena najmanje mesec dana zbog povrede kolena, prenose španski mediji.

Aleksander se povredio na meču 25. kola Evrolige protiv Olimpijakosa (85:92). Kanadski košarkaš je u Valensiju stigao prošle godine iz Fuenlabrade.

Aleksander (26) je ove sezone u Evroligi prosečno postizao 5,4 poena po utakmici, a posebno je bio efikasan u poslednjih nekoliko mečeva, kada je Panatinaikosu i Barseloni ubacio 16 poena i bio je među najboljim igračima španskog tima.

Španski mediji navode da će košarkaš Valensije propusti mečeve u Evroligi protiv Baskonije, Armanija, Reala, Fenerbahčea, Monaka, Crvene zvezde i Žalgirisa.

Valensija je trenutno na devetom mestu na tabeli Evrolige sa 13 poena i 12 poraza, koliko ima i Partizan, dok Zvezda ima dve pobede manje.

Nema sumnje da će ova povreda uticati na rezultate Valensije, a samim tim bi to moglo da pomogne večitima u finišu borbe za Top 8, naročito što Zvezda ima i direktan duel sa španskim timom do kraja regularnog dela sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    1. mart 2023 | 10:28

    Uuu prosecno 5,4 poena, pa taj im je bitan kao srbi partizanu

  • Arandjel

    1. mart 2023 | 16:34

    Konkurent "Zvezdi" !!?? Ma nemojte se sprdati - "Zvezda" nije ni u jednoj mogućoj kombinaciji za F8 ....Oni su definitivno izduvali svoje porazom od "Albe" u Beogradu ....Hahahhhaaa , kakvo nebulozno viđenje vašeg "sportskog!!?? komentatora" ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA