Bivši košarkaš Partizana hvalio klub, pa onda iznenadio: "Taj komentar me i dalje boli, tri godine kasnije"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Trej Dreksel ostao je u srcima Grobara, a istakao je da mu se nije dopao jedan komentar koji su ostavili navijači na društvenim mrežama

Navijačima Partizana sigurno je i dalje pomalo žao što sjajni i mladi Trej Dreksel nije dobio pravu šansu da se pokaže i dokaže u timu Partizana. Povreda na meču Košarkaške lige Srbije protiv Mladosti iz Zemuna poremetila ga je u nastojanju da se dokaže Željku Obradoviću, pa je već tokom letnjih priprema on bio prosleđen dalje u Poljsku.

To ga nije zaustavilo da dalje napreduje. U ekipi Stal Ostrova Velikopoljskog pružao je maestralne partije, bio jedan od glavnih igrača ekipe, a tokom jednog meseca osvojio je i titulu najkorisnijeg igrača čitave lige. To mu je otvorilo dalje vrata u Oldenburgu u Nemačkoj, gde ove sezone, prosto rečeno, dominira.

Igra sjajno Dreksel, sa velikim motivom. Uvek postoji ona izreka "šta bi bilo kad bi bilo", ali nema sumnje da bi Trej i u ovakvom sastavu Partizana dobio svoju šansu.

Inače, Trej je aktivan na društvenim mrežama, gde se često druži sa navijačima na Tiktoku i Jutjubu, gde je pričao i o iskustvu iz vremena provedenog u Beogradu. I u intervjuu za naš portal, Dreksel je nekoliko puta istakao da bi jako voleo da se jednog dana vrati u prestonicu Srbije i zaigra u Partizanu.

Ali, pamti i jedan komentar koji ga je jako zaboleo, a koji su ostavili navijači na njegovom Instagram profilu, o čemu je pričao u Tiktok video snimku.

- Posle moje prve sezone u Srbiji, potpisao sam ugovor sa Partizanom, jednim od najboljih timova na celom svetu. Poznati su po ludim navijačima. Bio sam uzbuđen, stavio sam mali video na Instagramu na kojem sam se zahvalio svima njima i predstavio se. Bilo je sve kul i zabavno, a nakon toga su stizali komentari kao "Samo Partizan" i slični - rekao je Dreksel, a onda iznenadio:

- Na vrhu je bio jedan komentar koji je imao toliko lajkova, a ispod su se ređali emotikoni koji plaču od smeha. Bilo je na srpskom, pa sam otišao na Gugl Trenslejt. Ovo je bila najgora stvar koju mi je neko rekao u životu - "Zašto izgleda kao da ti je granata eksplodirala u ustima?" Pričali su o mojim zubima... Najružnija stvar ikada. I dalje boli, i dalje to pamtim, tri godine kasnije. Poruka priče, ljudi će da pričaju o vama, znam ja da moji zubi nisu najsjajniji, ali takav je život - istakao je Trej.

Video: Hala se trese, zapaljene baklje, prozivke na obe strane: Ovako je bilo nekoliko minuta pre utakmice

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA