Jokić mirno odgovarao na pitanja sve dok mu nisu pomenuli Srbe u Klivlendu: "Svaki put kada dođem ovde..."

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Srbi su ponovo bili dominantni u hali u Klivlendu kada gostuje Denver sa Jokićem na čelu

Nikola Jokić još jednu pobedu Denvera, ovog puta u Klivlendu, krunisao je još jednim tripl-dabl učinkom, ali nije propustio priliku da pohvali sastav Kavalirsa.

- Veoma su talentovan tim, čak i bez odsutnog Rubija, imaju dobre centre i znaju kako da pogode. Veoma sam srećan što smo našli način da ih pobedimo.

Odbranu je istakao bitnu, a svog saigrača kao najbitniji deo te defanzive.

- Posebno u poslednjoj četvrtini, mislim da smo dozvolili samo 21 poen... Da, 18 poena. Tu se istakao Koldvel Poup koji čitavu utakmicu odigrao dobro, posebno tu poslednju deonicu. Pogodio je neke teške šuteve ili samo bio tu na terenu i činio situaciju za nas lagodnom. Zbog toga smo pobedili.

Evan Mobli se zaleteo u prve tri četvrtine, ali je nađen lek i za njega na ovom susretu.

. Skupljali smo u reketu konstantno, nisu uspevali da šutiraju toliko dobro tokom čitavog meča pa smo im davali prostora. On je veoma poseban igrač, ima duge ruke i zna šta radi u tim slučajevima, veoma je brz i ima mekanu ruku. Ipak, našli smo načina da ga zaustavimo.

Srbi su ponovo bili dominantni u hali u Klivlendu kada gostuje Denver sa Jokićem na čelu. Upitan o brojnosti pripadnika njegovog naroda, Nikola nije imao dvojbe o zadovoljstvu.

- Naravno da jesam. Svaki put kada dođem ovde, ljudi igraju naše kolo u našim tadicionalnoj odeći. Veoma mi je drago kada čujem srpski jezik, naše zastave, dresove... To je uvek lepo.

Pauza mala je postojala, ali za Jokića je bila minorna zbog obaveza na Ol Star meču.

- Ne, ne osećam da su mi se napunile baterije. Nisam imao mnogo vremena za odmor, ali sam se navikao. I mentalno i fizički je to tako, možda je mentalno napornije zato što znate da ste mogli da imate tri-četiri dana slobodna - zaključio je Jokić.

Video: Nisu hteli da ga izaberu, pa je Jokić sam sebe ubacio Lebronov tim: Džejms mu je dao novi nadimak

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA