Vembanjama osetio "tvrdo": Balvin posterizovao budućeg 1. pika drafta, on im vratio neverovatnim dabl-dablom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pokazao je Balvin da će Vembanjama morati da nabaci dosta mišića

Košarkaši Češke i Francuske su odigrali meč 11. kola kola grupne faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se održava u tri zemlje (Filipini, Japan i Indonezija), gde su slavili Trikolori sa 72:59, uz odličnu pratiju Viktora Vembanjame koji je imao 22 poena i 17 skokova.

Naime, mladi Viktor Vembanjama je bio i centralna figura meča, jer prema mnogima upravo je on novo veliko ime NBA lige, koje nastupa u Metropolitanu. Sve oči su bile uprte u njega, ali je osetio i "tvrdo" jer mu je iskusni češki centar, Ondrej Balvin, poželeo "dobrodošlicu".

Vembanjama je igrač koji igra na poziciji centra, a koji barata loptom poput beka, ali najveći problem mu može biti njegova konstitucija, odnosno, moraće da nabaci dosta mišićne mase kako bi se "rvao" sa zverima iz NBA lige.

To mu je demonstrirao Balvin. Centar iz Češke ga je doslovno ugurao pod koš, a potom i zakucao preko njega.

Međutim, to nije mnogo potresno Vembanjamu koji je ubeležio dabl-dabl, te je uz Lakomba (13 poena) bio najefikasniji igrač svog tima. Kod Čeha je najbolji bio Kilink sa 23 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA