Kako je izgledao Trinkijeri pre 12 godina? Bivši trener Partizana večeras vodi svoju 200. utakmicu u Evroligi

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bajern je rešio da nas malo vrati u prošlost

Košarkaši Bajerna teško da mogu da se uključe u borbu za prvih osam u Evroligi. Osim ukoliko ne upišu devet ili deset pobeda u isto toliko utakmica, košarkaši Andree Trinkijerija već mogu da razmišljaju o narednoj sezoni i da se fokusiraju na domaća takmičenja.

Pa ipak, ovaj večerašnji okršaj Bajerna protiv Makabija u Izraelu biće posebno interesantan zbog jedne činjenice. Trener bavarskog kluba, Andrea Trinkijeri po 200. put će voditi neki klub u Evroligi.

Nekadašnji trener Partizana prvu utakmicu kao trener vodio je pre čak 4.146 dana, na klupi Kantua u 2011. godini kada je pobedio francuski Nansi. Od tada, pa do danas je još 198 puta bio na mestu šefa stručnog štaba, a danas će zaokružiti svoj lep jubilej.

To je nateralo Bajern da nas "vrati u prošlost", pa je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio fotografiju Trikijerija baš iz vremena kada je sedeo na klupi Kantua.

Nema sumnje da je tada izgledao daleko mlađe nego što je to danas slučaj, ali se može reći da je svoj lik i harizmu sačuvao u potpunosti. Večeras bi mogao da pomogne i Partizanu, a i Crvenoj zvezdi ako pobedi Ponos Izraela u Tel Avivu.

Video: Ristić: Očekujem jednu tvrdu utakmicu

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA