Grci pišu: Radonjić nije više trener Panatinaikosa!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

On će se masno obogatiti nako novog sporazumnog raskida saradnje

Bilo je priče o ovome, a sada je i zvanično jer kako tvrde mediji iz Grčke, Dejan Radonjić i Panatinaikos su se dogovorili o sporazumnom raskidu saradnje!

Radonjić se nalazio na "tankom ledu" već neko vreme. U ekipu je uloženo mnogo novca, ali izuzetno slabi rezultati su doprineli tome da se Radonjiću zaljulja mesto na klupi, dok je nedavni poraz u polufinalu Kupa od Olimpijakosa samo doprineo odluci.

Najveći problem koji su imali ove dve strane jeste onaj o novcu, koji bi grčki klub morao da isplati treneru, ali su našli i tu zajednički jezik. Radonjić je imao ugovor do kraja sezone 2023/2024, pa su se klub i on dogovorili da mu "Zeleni" isplati čitav ugovor za tekuću sezonu, ali i pola naredne, prenosi Eurohoops.

S obzirom na primanja od 600.000 evra po sezoni, Radonjić će inkasirati 900.000 evra za ovu "avanturu" koju je proživeo u Grčkoj

Video: Radonjić oduševljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    20. februar 2023 | 19:47

    Inače samo u profesionalnom sportu ima da te neko isplaćuje za nešto što nisi zaradio tačnije za nešto što nisi ni radio. Pored toga neko te dovede sa jednim očekivanjem i jasno ti predoči šta su ciljevi ti to prihvatiš i a u praksi ništa od toga ne ispuniš.? Običan čovek u svakoj zemlji koji god posao da radi kad zezne stvari za mnogo manje para dobije otkaz i može da se žali baba Kurani. Eventualno ako je državna firma onda je teže da te pedaliraju, ali na Zapadu a i kod nas najveći broj ljudi radi u privatnim firmama tako da ... Ovaj dobijao stotine hiljada evra, milioni evra u opticaju, sve zeznuo a gazda mora da mu isplati plate i za narednu godinu.?

  • Manjača

    20. februar 2023 | 20:19

    Ima li mesta u Fmp 2 ?

  • BOBA

    20. februar 2023 | 20:52

    Očekivano jer PAO ima lošiji tim nego prošle sezone,mislio sam da ima milion evra po godini jer je odbio Zvezdu sa odličnim platom,Ražnatović ga je dobro zastupao,čak i prijavio evro ligi zbog neisplaćene rate od 25 hiljada evra koja je isplaćena 30.12.2022 po dogovorenoj dinamici,izgleda da samo u Zvezdi može dugoročno da opstane kao trener,u Bajernu isto dobio otkaz iako je imao mnogo više uspeha od Trinkijerija sada koji ima jak pravno obavezujući ugovor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA