Vestbruk ne može bez Los Anđelesa: Plejmejker se vraća u Holivud, Klipersi s njim jure NBA prsten

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Prošlo je tek nedelju dana kako su ga Lejkersi trejdovali, ali on želi ponovo da bude u Kaliforniji

Iako je nedavno napustio Los Anđeles Lejkerse, Rasel Vestbruk će se uskoro vratiti u grad, samo će žuto-ljubičati dres zameniti belo-crvenim, jer se nalazi na korak od potpisa sa ekipom Klipersa, prenosi Adrijan Vojnaroski.

Vestbruk je otišao put Jute Džez u velikom trejdu u kom je učestvovalo tri ekipe, pošto su igrače razmenili Lejkseri, Juta Džez i Minesota Timbervulvsi. Pored Vestbruka, Juta je u ovom cikličnom trejdu dobila i Huana Toskana-Andersona, Demijana Džonsa kao i zaštićenog pika Lejkersa za 2027. godinu.

Međutim, odlučio je Vestbruk da ne ostaje u Solt Lejk Sitiju, već će se vratiti u Los Anđeles, pošto se dogovorio o "kupovini" svog aktivnog ugovora sa Džezom, te će kao slobodan igrač stići u Kliperse.

Pored Klipersa, Vestbruk je pregovarao i sa Čikago Bulsima, Vašington Vizardsima i Majami Hitom, ali je na kraju odlučio da se ujedini s bivšim saigračem iz Oklahome - Polom Džordžom.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA