Panatinaikos bi da otpusti Radonjića, ali im je novac veliki "trn u oku"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Klub će ga najverovatnije i isplatiti, samo da bi što pre došlo do rastanka

Izgleda da su odbrojani poslednji dani Dejana Radonjića na klupi Panatinaikosa. Posle katastrofalno loših rezultata Zelenih u Evroligi, deluje da bi po crnogorskog stručnjaka koban mogao da bude poraz od ljutog rivala Olimpijakosa u polufinalu Kupa Grčke.

Veliki deo navijača nezadovoljan je što se Radonjić još nalazi na klupi, a napretka nema. Da stvar bude još gora po nekadašnjeg trenera Zvezde, sada mu poslušnost otkazuju i mnogobrojni prvotimci, koji se bune na njegove odluke i stavljaju ga u nemile situacije. Poslednji primer postavio je Dvejn Bejkon.

Grčka Gazeta piše da je Panatinaikos spreman da se rastane sa Radonjićem, ali da problem pravi ogroman iznos novca koji je potrebno isplatiti na račun crnogorskog stručnjaka. Naime, ugovor je potpisan na dve godine, što će reći da bi Dejan mogao da zaradi čak 1.200.000 evra sveukupno.

Baš to je "trn u oku", ali kako stvari stoje, Panatinaikos će na kraju biti primoran da sve uplati na račun nekadašnjeg trenera Zvezde, ako misli da ga se što pre reši.

Kao novo ime na klupi Zelenih već odavno se pominje aktuelni selektor košarkaškog tima Italije, Đanmarko Poceko. Sada se samo čeka na zvaničnu reakciju kluba iz Atine, a očekuje se da se sudbina Radonjića reši u narednih nekoliko dana.

Video: Radonjić oduševljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    20. februar 2023 | 12:56

    Upalio milogorac svog milogorca samo tako, uzeo pare na foru nizašta, čovek više neće moći da trenira posle ovoga ni jedan normalan klub, a način na koji je otišao iz Zvezde koja mu je sve dala i omogućila da ode u Nemačku pa da se vrati govori o tome kakva je to njuška. Putuj igumane da te više nikada ne vidimo , sve najbolje ali ćao zdravo ..

  • Lapovo

    20. februar 2023 | 12:21

    On dobro zna da moze da trenira samo Zvezdu a sta je trazio da se bruka mislim da i on nezna .

  • Gagi

    20. februar 2023 | 12:58

    Kakva prevara od trenera , opet kao i u Zvezdi jedno 7 utakmica je izgubio u zadnjih 4 minuta a 4 u zadnjim napadima , to nije slučajnost , to je teško neznanje druže

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA