Duško Ivanović posle osvajanja trofeja: "Ako nisi spreman da istrpiš..."

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Četiri puta je osvajao španski kup i nekako se pretplatio na ove trofeje, a šta je to što kup čini drugačijim takmičenjem

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je nakon osvajanja Kupa Radivoja Koraća da je njegova ekipa bila usredsređena tokom čitave kampanje u Nišu.

- Čestitke svim igračima i stručnom štabu, svim ljudima koji rade u klubu, jer misilm da smo tri dana bili fokusirani protiv tri odlična protivnika i Borac i Partizan i Mega i da su svi igrači bili skoncentrisani i sasvim zasluženo nosimo ovaj trofej u Beogradu. Pohvalio bih atmosferu i naše navijače koji su pokazali da su sjajni  rekao je Ivanović.

Četiri puta je osvajao španski kup i nekako se pretplatio na ove trofeje, a šta je to što kup čini drugačijim takmičenjem?

- Mislim da sama priprema nije toliko bitna, a Kup je drugačiji jer je na ispadanje i jedan utakmica ako nisi zaista fokusiran i ako nisi spreman da istrpiš da bi pobedio jer je teško da uvek budeš dobar, a moraš da bi osvojio. Taj mentalni sklop je najvažniji deo kada se igra Kup - objasnio je Ivanović.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    19. februar 2023 | 00:09

    Лепо рече човек да дошао да победи три утакмице. И...гробари се смејали. А сад се професор смеје незналицама и дели им кечеве...тј 0 у трофејима ккад се прерачуна

  • alan ford

    18. februar 2023 | 23:58

    ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti

  • Raca

    19. februar 2023 | 09:28

    Dobar trener!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA