Legendarni trener posle predugog derbija: "To je mržnja! Možda je najbolje da se igra bez navijača"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Vlade Đurović nije zadovoljan scenama viđenim na tribinama

Ni ovoga puta nije moglo da prođe bez incidenata i prekida na večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Pobedu je odneo klub sa Malog Kalemegdana (83:75), ali će se opet pričati o skoro polučasovnom prekidu meča kada su sudije otišle u svlačionicu.

Nekoliko puta su kapiteni Danilo Anđušić i Branko Lazić morali da stanu pred navijače i da ih smiruju kratkim porukama, ali su predmeti i nakon toga nastavili da uleću u parket.

To je poteglo drugo pitanje, a to je da li je uopšte normalno da se to ponavlja svaki put. Na TV "Arena Sport" gostovao je legendarni trener, Vlade Đurović koji je stava da derbiji treba da se igraju pred praznim tribinama dok se stvar ne dovede u kontrolu.

- Najbolje je da se igra bez publike. Najbezbednije. To je rat na svim nivoima, sportovima... To je mržnja! U Evroligi mogu da ih isključe iz takmičenja, jer su sudije zaštićenije. Ako sudija, recimo Španac, bude pogođen u Beogradu, to će se staviti u izveštaj i sledi kazna. Kod nas nema toga. Da je Zvezda izgubila, ne može niko da kaže da ne bi bilo incidenata od strane njihovih navijača - rekao je Đurović.

Video: Igrači sprečili tuču u poslednjem minutu: Lesor pogubio živce pa nasrnuo na košarkaše Zvezde

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    18. februar 2023 | 08:02

    Губили смо 18 разлике, па није било ничега...на +9 они прекидају утакмицу...комплекси навијача 32 загорске, фрустрираност дугогодишњом доминацијом, не могу задржати толику бол, а све им дозвољено, чак и да побегну из такмичења некањено...а ко беше председник и јел му Даниловић рођак неки...цццццц

  • Hogar

    18. februar 2023 | 07:56

    NAVIJACIMA PARTIZANA ZABRANITI ULAZ NA SVIM SPORTSKIM DESAVANJIMA

  • Grobar

    18. februar 2023 | 09:03

    Evo ga gospodin Djurovic, objektivni zvezdas. Rece covek da Zvezdini navijaci nisu pravili incidente. Pa ko je pogodio Leaora pri izvodjenju slobodnog bacanja? I u kom trenutku utakmice je to bilo? I sta su sudije preuzele povodom toga? A odluka za prekid je bila smesna, mogla je da kosta Zvezdu povede jer su ih prekinuli u naletu. Navijaci i jedni i drugi, ista prica. Vredaju, pevaju a pojedinci na teren predmete bacaju. Ne generalizujte par idiota sa obe strane sa navijacima. Uvredljiva pesma nikoga fizicki ne povredi, pevaj sya hoces. Al da neko gadja ucesnike meca, to je idiotizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA