"Ovo je pravi šou! Nisam očekivao da bude ovako ludo": Kampaco oduševljen posle pobede nad Partizanom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Košarkaš Crvene zvezde komentarisao je i šta je Ivanović pričao u tunelu

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u večitom derbiju u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, čime su ostvarili šansu da se sutra od 21.00 čas protiv Mege bore za trofej - 83:75.

Posle meča, Fakundo Kampaco bio je jako raspoložen za priču. Uprkos prekidima i meču koji je trajao dva i po sata, kaže da je uživao u ovome.

- Bilo je ludo. Bilo je to nešto drugačije, uživamo sam, navijači su bili odlični, bili su nam motivacija kroz utakmicu koja nam je bila potrebna. Loše smo počeli, u prvom poluvremenu nismo dobro parirali, a u drugom smo bili agresivniji. Morali smo da budemo pametniji u nekim delovim utakmicama.

Ovo je pravi šou, tako misli Kampaco.

- Ne, nisam očekivao da bude ovako ludo. Svi su bacali stvari na teren, ali znam kako je to, uživao sam u svemu, ovo je sjajan šou. Stvarno sam uživao i na i van terena. Dali smo sebi i navijačima veliku pobedu.

Promena se desila zbog promene stila odbrane.

- Mislim da smo promenili mentalitet u vezi odbrane, bili smo agresivniji. U prvom poluvremenu nismo igrali tako, a oni su bili komotni. U drugom delu je bilo drugačije, to nam je dalo dobre odluke u napadu. Nedović je bio sjajan, potom je to bio Petrušev, u svakom delu meča je neko bio ispred.

Šta je to igračima govorio Ivanović iz tunela nakon što je bio isključen?

- On je govorio taktičke stvari, iako je bio van. Mislim da je bio ključ, bio je lider, slušali smo ga, dobijali smo poruke.

Ističe da je tim morao da bude dosta fokusiraniji, u čemu je pomogao i pomoćni trener.

- Kada je bio isključen, morali smo da iskoračimo, da budemo fokusiraniji, agresivniji, pomoćni trener je uradio sjajan posao. Takođe smo primili poruke od njih.

Video: Pogledajte najbolje momente burnog meča Zvezde i Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    18. februar 2023 | 07:17

    STATISTIKA. presudila partizan izgubljene lopte 15 i zvezda ukradene lopte 6. sa ovakvom statistikom ne pomaze ni rumenko ni 3 sudije.

  • VAZNO

    18. februar 2023 | 03:25

    statistika partizan 15 izgubljenih lopti zvezda 6 ukradenih lopti

  • Dejan

    18. februar 2023 | 08:21

    Pa čemu isključenje ako trener i dalje ima komunikaciju sa igračima kao da je na klupi?!i ovo nema veze sa zvezdom ili partizanom,nego sa bilo kojim klubom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA