Mijailović oštro odgovorio Čoviću: "Objavićemo koliko nam je dala država, nećemo davati lažne eksel tabele"

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 36

Predsednik Partizana rešio je da odgovori na gostovanje predsednika Crvene zvezde u Jutarnjem programu

Ponovo "kuva" pred Kup Radivoja Koraća. Nakon gostovanja predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića u Jutarnjem programu TV "Prva", stigao je vrlo brzo i odgovor prvog čoveka Partizana, Ostoje Mijailovića.

Čelni čovek crno-belih je u razgovoru za Kurir rekao da se Čović koristi raznim sredstvima protiv Partizana u onim momentima kada Zvezda pruža partije ispod proseka.

- Predstavnik našeg gradskog rivala, kada rezultatima razočara svoje navijače, krene u rat sa Partizanom. Valjda da bi glumio žrtveno jagnje i pokušao lažima da dobije utakmicu van parketa. Bolje bi bilo je da objasni zvezdašima kako je i zašto slao falsifikovani izveštaj u Evroligu i zašto nije mogao na vreme da registruje najveće pojačanje u istoriji kuba koji predstavlja i time, kako je najavljeno, jednu od najuspešnijih sezona doveo u pitanje. Lično svojom krivicom - istakao je Mijailović za Kurir.

Dodaje da će Partizan ubrzo izaći sa konkretnim podacima kada su u pitanju finansije.

- To ćemo uraditi narednih dana i reći koliki su bili budžeti prethodne tri sezone, kao i ove i tačno kolika je bila pomoć države, a koliki sopstveni prihodi. Ali ćemo izaći sa tačnim informacijama, a ne sa lažnim eksel tabelama. Takođe molim predstavnike države da izađu sa svojim podacima koliko je ko finansiran od strane države uključujući i ovu sezonu. Siguran sam da je naš gradski rival finansijski više podržan od nas - nastavlja Mijailović.

Zahteva predsednik Partizana od države da izađe sa tačnim iznosom duga KK Crvena zvezda i KK Partizan i nada se da je to jedini dug koji će crno-beli imati na kraju sezone.

- Takođe, predstavnik drugog kluba kaže kako predsednik države ne govori istinu o poreskom dugu Crvene zvezde i da u poreskoj upravi sedi neka zla Mira. Stoga molim državu da saopšti koliko tačno KK Crvena zvezda duguje za porez. Mi ćemo izaći sa tačnim iznosom poreskog duga starim više od 20 godina i sa planom za njegovu otplatu. Inače se nadam da će to biti jedini dug koji će naš klub imati na kraju sezone. S obzirom na to da ćemo na kraju ove sezone završiti reprograme i otplatiti stare dugove van poreskog duga koji su bili veći od pet miliona evra. Takođe, KK Partizan je prethodnih godina manje-više redovno izmirivao sve plate igračima i zaposlenima - podvukao je predsednik Partizana za Kurir.

Video: Čović: Kako to da Evroliga ne kazni Partizan kad se vređa predsednik Srbije?

(Telegraf.rs / Kurir)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    12. februar 2023 | 18:39

    Mrtav ladan covek prica kako ima dug 20godina za porez i koji ce ici na refinansiranje. Ovo je nadrealno.

  • Ostoja

    12. februar 2023 | 18:46

    Boze sacuvaj sta covek prica... Tuzaka Zvezdu sa Savicem ko deca, sad prica da duguje i nikom nista... Strasno!!! Bolje je ove izjave od toticnog da ne prenosite!!!

  • Sloba

    12. februar 2023 | 18:51

    Vise-manje redovno isplacivali zarade.. Hahaha😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA