Jokić postaje i modna ikona NBA lige: Somborac je čista elegancija nasuprot masi "napaljenih uličara"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šaj Glidžus Aleksander je na meč protiv Lejkersa došao u roze klompama i spuštenim farmerkama pa je mnoge podsetio na glumca Marlona Vajanasa i njegov stajling u čuvenoj parodoji o getu

Srpski košarkaš Nikola Jokić dominira terenima širom SAD, poigrava se sa rivalima, a u poslednje vreme, bogami, blista i van igre pod obručima.

Njegov stajling sve više privlači pažnju pred gotovo svaki meč Denvera. Tako je bilo i protekle noći kada se Somborac pojavio u elegantnom izdanju, sa kaputom, rolkom i najupečatljivijim detaljem - kačketom "a la Piki Blajnder" - i pobrao brojne pozitivne komentare.

Ne znamo da li je Jokić unajmio stilistu koji brine o njegovim odevnim kombinacijama, mada poznavajući Nikolu i njegov "ravničarski karakter" pre će biti da je sva ova elegancija došla polako, spontano i u pravo vreme, sa godinama i statusom koji nosi.

Da postoji titula najbolje obučenog igrača Jokić bi se sasvim sigurno visoko kotirao u tom poretku.

Dolazak NBA igrača na utakmice je već dugo svojevrsna predigra i predstava za navijače u SAD. Imamo Jokića i njemu slične koji brinu da sve to bude uljudno, stilizovano i gospodski, a imamo i onu drugu grupu uglavnom mlađih momaka - koja u svemu odskače od prvopomenutih.

Tako je na primer lider Oklahome Šaj Glidžus Aleksander stigao na meč sa Lejkersima u duhu aktera iz kultnog filma "Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood", koju ovdašnji filmofili znaju kao "Napaljeni uličari".

Saigrače našeg Alekseja Pokuševskog sve nas je ovim izdanjem neodovljivo pdosetio na Marlona Vajansa iz pomenutog ostvarenja i njegov stajling u čuvenoj parodoji o getu.

Video: Step bek trojka preko Jokića koja je presudila Denveru: Embid ovim pogotkom krunisao briljantan meč

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA