"Partizan je trenutno najbolji napadački tim u Evropi": Trener Mege hvali crno-bele

 
 ≫ 
  • 11

Njegov tim doživeo je težak poraz na domaćem terenu

Nije uspela Mega ni približno da parira Partizanu večeras u beogradskom derbiju u ABA ligi. Već posle prvog poluvremena je pitanje pobednika bilo rešeno, pa je drugo faktički imalo revijalan karakter - 78:103.

Stoga, nije mnogo rečit bio ni trener Mege, Marko Barać, ali je jednostavno istakao da je Partizan trenutno jedan od najboljih timova Evrope, posebno napadački.

- Čestitao bih Partizanu na zasluženoj pobedi. Oni su shvatili utakmicu ozbiljno, a kada jedan tim iz Evrolige to učine protiv nas, rezultat je takav kakav jeste. Oni su napadački najbolji tim u Evropi. U prvom poluvremenu su nas naterali na previše rotacija, kažnjavali su gotovo svaku grešku. Izvanredan procenat šuta u prvom poluvremena, a mi nismo nalazili rešenja na preuzimanju. Pokušavali smo u pripremi da uradimo nešto brže, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu, čestitke mojim igračima, pokazali su napadačku igru i reakciju, ali danas je falilo malo fizičke prisutnosti većeg broja igrača da bi se uhvatio veći priključak. Nemamo zbog čega da žalimo, uživanje je gledati i spremati utakmicu, a sada su ispred nas protivnici koji su nama bliži po kvalitetu i to je prilika da nastavimo onako kako treba - izjavio je Barać.

Što se tiče Mege, njima sada u ABA ligi idu nešto lakši izazovi. Pred put na Kup Radivoja Koraća, oni će zaigrati protiv ekipe Studentskog Centra iz Podgorice.

Video: Partizan u NBA izdanju protutnjao kroz Halu Sportova i pregazio Megu

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve ludo

    5. februar 2023 | 21:56

    Cuj Evropi... Ma na svetu. 🤣🤣😂😂.. Lebron cuvaj se😂😂

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    5. februar 2023 | 21:00

    Pa protiv vas i deca iz obdaništa bi bila extra napadački. Moreeee. Sedi 1. Ma šta 1 ? Ponavljaču .

  • Semajlirane_pufne

    5. februar 2023 | 22:43

    Pa na ulicu da ste nasli 7-8 klinca koja igraju basket bi veci otpor napravili od vas prodane duše!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA