Zbog ovoga je Jokić košarkaški "mozak": Srbin jednim potezom pokazao genijalnost i raspametio Stefa Karija

 
 ≫ 
  • 2

Još jednom je srpski centar pokazao da raspolaže neverovatnim košarkaškim IQ-om

Košarkaši Denver Nagetsa su zabeležili još jednu pobedu u NBA ligi, pošto su bili bolji od Golden Stejt Voriorsa sa 134:117, čime su upisali svoju 36. pobedu iz 52 utakmice u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Još jednu brilijantnu partiju je pružio Nikola Jokić, srpski centar koji je zabeležio i novi tripl dabl. Košarkaš Denvera je meč završio sa 22 poena, 14 skokova i 16 asistencija, čime je bio i vođa svog tima, iako je Džamal Marej bio bolje poenterski raspoložen - postigao je 33 poena.

Međutim, čak i pored brilijatne partije, jedan poseban potez je završio na društvenim mrežama u kom se još jednom vidi izuzetna košarkaška inteligencija kojom raspolaže Nikola Jokić. Sve se to odvilo u situaciji gde je nadmudrio Stefa Karija.

Naime, Jokić je izašao da pomogne Brusu Braunu koji je čuvao Karija. Jokić je izašao, a onda je primetio da Kari "merka" pas od parket, te je počeo da ga "izaziva" svojom nogom, kako je plejmejker pokušao da baci preko njega, on je ukrao loptu.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Video: Jokić fenomenalnom asistencijom zatvorio savršeno poluvreme Denvera

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA