Lesor se oglasio o sramnom transparentu: "Nisam znao da time vređam Crvenu zvezdu"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 53

Francuz nije video da postoji vulgarna poruka na zastavi na kojoj je on

Košarkaš Partizana Matijas Lesor objasnio je fotografisanje uz navijačku zastavu na kojoj je bio neprimeren slogan, nakon meča sa Asvelom prethodne večeri u Areni.

Ta zastava je zapravo omaž navijača Partizana njemu, na slici kao trofej Francuz drži kapitalan ulov Kalinića i Petruševa, što je aluzija na njegova sjajna zakucavanja pored ove dvojice Zvezdinih igrača. Ti potezi postali su hit kod navijača.

Međutim, u dnu zastave je i poruka vulgarne sadržine koju Lesor, kako kaže, nije video pa je dan posle govorio na tu temu.

- Mislio sam da su to samo navijači koji mi pokazuju ljubav. Nisam znao šta onaj transparent znači jer je to nešto što navijači rade van terena, njima je to zanimljivo i sa moje strane je to bila slika dvojice protivničkih igrača pa nisam baš skapirao kako to vređa Crvenu zvezdu i dvojicu igrača jer sam mislio da je to nešto što se desilo na terenu - objasnio je Lesor, prenosi B92.

Lesor je i na meču pre Asvela, protiv Mornara, privukao pažnju zbog sličnog ponašanja kada je "terao" Anđušića da se ukluči u vređanje najvećeg rivala koje su poveli navijači.

Video: Igrači Partizana izašli na bis sa Grobarima, navijači skakali s Lesorom i vređali Čovićevu suprugu

(Telegraf.rs)

Video: Mercedes divlja na putu neposredno pre tragedije kod Bačkog Petrovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ostoja

    1. februar 2023 | 19:03

    Pofaci bilo prošle godine, po faci će i ove. Samo polako.

  • Jovan

    1. februar 2023 | 18:53

    Brate znali smo da si glup ali ne bas toliko

  • Pex

    1. februar 2023 | 19:00

    Ma ti si decko jako talentovan i genetski obdaren ali i za tu centarsku poziciju treba odredjena kolicina pameti koja je nazalost kod tebe u ozbiljnom deficitu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA