"Igranje u Italiji? Zašto da ne? Imam njihov pasoš": Vildoza izjavom pred meč sa Virtusom uplašio navijače

 
  • 15

"Moja trenutna budućnost je u Beogradu, ovde mi je sjajno, ali nikada ne recite nikad", dodao je Luka

Košarkaši Crvene zvezde ove večeri u Italiji počinju "dupli" program u Evroligi, a rival će im biti ekipa Virtusa iz Bolonje (21.00, Sport Klub 1) u čuvenoj "Paladoci". 

Naravno, navijači očekuju još jednu fantastičnu partiju Luke Vildoze, jedinog Argentinca koji trenutno može da nastupa za Zvezdu u Evroligi, pošto je Fakundo Kampaco suspendovan do 1. marta.

Italijanski medij Eleven Sports uspeo je da "prepreči" put magičnom Argentincu i da mu postavi nekoliko pitanja pred današnje gostovanje, a Vildoza je odmah upozorio na pretnju koja postoji za njegov tim u utorak i u četvrtak.

- Italijani imaju mnogo talenta i iskustva, iako su tako loše plasirani na tabeli. Izlazimo iz teškog poraza od Partizana i moramo da se vratimo svom ritmu. Biće jako teško protiv Virtusa i Olimpije iz Milana - počinje priču Vildoza.

Govorio je Vildoza i o svom "saborcu" Kampacu, istakavši da mu je jako krivo zato što prolazi kroz ovakvu situaciju.

- Fakundo prolazi kroz teška vremena. Hteo je da dođe ovde da igra zajedno sa mnom i ostatkom ekipe. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali moramo da čekamo do marta. Tada će svi da vide za šta je sposoban - moćno najavljuje povratak Fakua na teren Luka.

Postojalo je interesovanje italijanskih klubova da ga dovedu, ali je Zvezda bila najbrža. Međutim, hoće li Vildoza ostati u Beogradu i na jesen?

- Igranje u Italiji? Zašto da ne? Imam italijanski pasoš, tako da bih bio kao domaći igrač. Moja trenutna budućnost je u Beogradu, ovde mi je sjajno. Ali videćemo, nikada ne recite nikad - zagolicao je maštu Italijanima sjajni Luka.

Video: Panteri i posle 12 godina sanjaju pobedu protiv crveno-belih: Zvezda 34. put zaredom pobedila FMP

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    31. januar 2023 | 18:09

    Luka je u Zvezdi jos godinu, naslov kao naslov, malo da se Grobosi naloze

  • lux

    31. januar 2023 | 16:27

    kajat ces se i stidjeti dana provednih u tom malom nebitnom preverantskom klubu..mnogi su suze lili koji su nasjeli na laz ikluba iz tirane..

  • Delija

    31. januar 2023 | 16:17

    Zamenice ga za krsa Teodosica sto posto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA