Obradović pred Asvel: "Imali su neke probleme, glavni centar im nije igrao"

 
 ≫ 
  • 8

Anđušić, s druge strane, ističe De Koloa i njegovo iskustvo

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je dan pre utakmice sa Asvelom da njegova ekipa mora da popravi neke stvari koje je u prvoj utakmici slabo radila.

Partizan u utorak od 20:30 časova dočekuju ekipu Asvela u okviru 22. kola Evrolige, dok su u prvom ovosezonskom duelu crno-beli izgubili nakon neizvesne završnice sa 91:87.

- Oni su u poslednjem kolu Evrolige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, juče su imali neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo sutra da vodimo računa - istakao je Obradović.

Bek "crno-belih" Danilo Anđušić se osvrnuo na kvalitete protivnika.

- Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of. Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekipe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igru. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas - zaključio je Anđušić.

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    30. januar 2023 | 22:14

    Moramo jako, idemo do nove pobede, sedme u 9 utakmica

  • Drim

    31. januar 2023 | 14:58

    Najveca Zeljkova i Partizanova taktika je da protivnim oslabljen igra🤣🤣🤣 Uz to ako Glikman postavi sudije kao u derbiju slicne..pa super

  • Rumenko

    31. januar 2023 | 17:23

    Ajde rumenko ne lupaj znas i sam ako te ne poguraju sudije nemoze da dobijes nikoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA