Sramno skandiranje Grobara u Pioniru: Nazvali Duška Ivanovića ustašom, spremili i njegovu izjavu iz Splita

 
  • 78

Navijači Partizana su sa sobom poneli i odštampanu izjavu posle gostovanja Splitu

Trenutno je u toku "večiti derbi" između Zvezde i Partizana u Evroligi, a u Pioniru, gde su crveno-beli domaćini, nalaze se i Grobari, koji su tokom prve deonice i raširili transparent upućen treneru Zvezde, Dušku Ivanoviću.

Grobari su sa sobom doneli odštampanu izjavu Duška Ivanovića, posle gostovanja u Splitu sa Crvenom zvezdom, gde se podsetio svojih starih dana u klubu s kojim je dva puta postao šampion Evrope. On je tada istakao veoma kratko, iskazujući zahvalnost gradu.

- Moj dragi, lipi Splite, puno hvala - rekao je tada Ivanović, aludirajući na doček koji mu je priređen, a Grobari su to doneli i uz to su ostavili i jedan transparent.

- Mi imamo Svetog Savu, a vi Svetog Duju - napisali su Grobari, da bi potom počeli i skandiranjem da nazivaju Duška Ivanovića ustašom.

Podsetimo, Ivanović je u svojoj igračkoj karijeri igrao u Splitu, a i postigao je vrhunske rezultate, s obzirom na to da je dva puta bio šampion Evrope s ovim klubom.

Video: Policijske snage ispred Pionira čuvaju red pred derbi Evrolige

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istok

    27. januar 2023 | 21:21

    " Ne želim da treniram reprezentaciju Srbije i Crne Gore moj san je da treniram reprezentaciju nezavisne Crne Gore" je izjavio 2007 poznati košarkaški trener inače trenutno trener KK CZ pod imenom....

  • Saša

    27. januar 2023 | 19:42

    VI IMATE SAMO tuđman franju! A i oroginalni dres vam je kao i Hajduku... Tako da psst...

  • JackCH

    27. januar 2023 | 19:54

    Tragedija je kad to grobari kazu. Isti oni što su dovodili splićane da se biju. Znači, sve više verujem rečima fudbalske legende, ,,čim on navija za partizan, s njim nešto nije uredu“

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA