Zvezda se oglasila pred derbi u EL: "Pokažimo još jednom zašto smo najveći klub na ovim prostorima"

 
 ≫ 
  • 32

Crveno-beli poslali pismo navijačiam

KK Crvena zvezda je pred derbi protiv Partizana u okviru 21. kola Evrolgie izdala zvanično saopštenje u kom se obraća navijačima.

Saopštenje prenosim u celosti:

-Dragi Zvezdaši,

- Pred nama je utakmica 21.kola Evrolige u kojoj ćemo po prvi put biti domaćini gradskom rivalu.

- Za Crvenu zvezdu ovo u poslednjih 10 godina od kako nastupamo u Evroligi, nije ništa veći ili manji izazov ili utakmica od nekih koje smo organizovali u prošlosti sa velikim uspehom i bez najmanjeg incidenta.

- Rekord Beogradske Arene koji je i dalje na snazi, brojne velike utakmice i izazovi sa kojima smo se suočavali u obe beogradske (gradske) dvorane u kojima smo bili domaćini, i na kojima nije bilo ni najmanjeg problema.

- Zato u petak navijajmo za naš tim, fokusirajmo se na Crvenu zvezdu i dešavanja na parketu. Nemojte nasedati na bilo kakve provokacije, jer pojedinci možda upravo to imaju za cilj.

- Crvena zvezda je deo evroligaške porodice već punu deceniju, i pokazala je na više načina da joj je tu i mesto!

- Zato, ne dajmo povoda nikome da stvara lažnu sliku o Crvenoj zvezdi! Navijajte fer, sportski i podržavajte naš klub!

- Nemojte ubacivati bilo kakvih predmete na teren, nemojte bacati ništa ka bilo kome, nemojte vređati bilo koga, ni sudije ni članove delegacije gostujućeg kluba, i nemojte pridavati pažnju nikome i ničemu, osim onome zbog čega ćemo se svi okupiti u petak – a to su košarka i dešavanja na parketu!

- 300 pristalica KK Partizan biće smešteno na gornji nivo tribine D. Za sve koji su ušli (omogućeno unošenje jednog bubnja i jedne zastave), gostujući klub je kupio ulaznice i dostavio tražene lične podatke. Oko tog dela biće postavljena „tampon zona“ od pripadnika Policije, Žandarmerije i bezbednosnih službi. Kamere će pre i tokom utakmice snimati sva dešavanja u dvorani.

- VAŽNA NAPOMENA: Svi vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda za tribinu D, ulaze u dvoranu na ulaz Tribina C. Svi ostali vlasnici sezonskih ulaze u halu prema standardnom rasporedu.

- Još jednom apelujemo na sve da dođu znatno ranije u halu, jer će na ulazima biti sprovođena rigorozna kontrola.

- Pošaljimo u petak uveče iz hale „Aleksandar Nikolić“ sliku koju je Crvena zvezda slala već nebrojeno puta u Evropu i svet, u kojoj su u centru pažnje dobra košarka i ispunjene tribine, uz atmosferu i naše navijače koju malo koji klub u svetu može sebi da priušti!

- Pokažimo u petak zašto smo Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima – u svakom smislu - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    27. januar 2023 | 11:09

    NAJVECI!?A DA VI IMATE OSVOJENU EVRO LIGU,ZABORAVIO SAM

  • nibrS

    27. januar 2023 | 11:14

    Ahahahahahaha.... Od ovoga može da se rikne...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    27. januar 2023 | 11:23

    Лепо срочено. Знају они добро ко је најбољи клуб са највернијим навијачима, али се понекад погубе, па помисле да су они. Звезда им је згрозила аба, КРК, домаће првенство, чак побегну из страха, остало је да им и ЕЛ огадимо, и већинска Србија срећна...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA