Dečko, ugledaj se na Jokića: Pogledajte u kakvom je izdanju košarkaš Vašingtona došao na utakmicu

 
 ≫ 
  • 2

Pogađate i ko je u pitanju

Dolasci pojedinih NBA igrača na utakmice postali su poslednjih godina prava pravcata atrakcija za tamošnje medije. Često ti prizori budu i glavna i najglamuroznija uvertira svake utakmice.

Uparađeni, ponekad to bude i vrlo neukusno, neke od najvećih zvezda defiluju kao na modnim pistama, valjda zarad još veće pažnje i dodatnog publiciteta u cilju kreiranja kulta najvećih sportskih zvezda.

Neki, ipak, u tome jako preteruju.

Taj "neki" sada je redovno već krilni košarkaš Vašingtona Kajl Kuzma koji je na meč sa Dalasom došao u dosad najsmelijem izdanju, mada su mu i neka prethodna bila jednako ekscentrična i vredna neverice. U Teksasu se pojavio, verovali ili ne, u šarenom vunenom kompletu!

Na glavi je nosio masku sa prorezom na očima, džemper u istom dezenu je otkopčao da pokaže svoje tetovaže i takav je, prethodnu noć, "pokupio slavu" u američkim medijima. U jednom je uspeo - svi su pričali samo o njegovom stajlingu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport)

Nije mu prvi put, u svom garderoberu Kuzma ima i neke jednako bizarne odevne komade koje je, bez mnogo osećaja stida, iznosio na uvid javnosti. I dalje je "čuven" njegov dolazak na utakmicu u roze džemperu sa rukavima koji su se gotovo vukli po zemlji.

Posle ovakvog ispada američkog košarkaša, možemo samo konstatovati: neko je Kuzma, a neko je Jokić.

Srbin već izvesno vreme na utakmice dolazi u krajnje elegantnim izdanjima, gospodski, kulturno, primereno statusu koji nosi. Kada su Nikolu pitali zbog čega ta ozbiljnost i profesionalni izgled, mnoge je iznenadio, ali i oduševio odgovorom:

- Počeo sam to da radim ove sezone. Samo mi se ne sviđa kako se momci oblače za utakmice. Nositi odelo znači posao, ići na posao. A ja sam ovde da radim svoj posao - poručio je Jokić i mnoge naterao da se zamisle o ovom pitanju.

Video: Kad odbrana stisne i ne znaš šta ćeš dodaj loptu Jokiću da zvekne trojku

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA