Obradović posle poraza u Španiji: "I Valensija i Partizan zaslužuju Evroligu, imamo tradiciju"

 
 ≫ 
  • 42

Crno-beli" imaju devet pobeda i 11 poraza

Košarkaši Partizana poraženi su u Španiji od Valensije 89:81 u meču 20. kola Evrolige.

Crno-beli" imaju devet pobeda i 11 poraza i u narednom kolu, 27. januara od 19 sati će gostovati Crvenoj zvezdi. Posle meč u Valensiji, trener crno-belih Željko Obradović je istakao da igra njegovog tima nije bila dovoljna za pobedu.

- Pre svega čestitke Valensiji na pobedi večeras, igrali su agresivno, bili su dobri u prvom poluvremenu, a mi smo se vraćali u drugom, imali smo dosta dobrih minuta, ali očigledno to nije bilo dovoljno - rekao je Obradović i dodao:

- Verujem da da, da obe ekipe zaslužuju da budu u Evroligi. Ceo svet zna šta Valensija ima ovde, to je tim zaslužuje koji bude da bude u Evroligi kao i mi, verujem u ovaj tim, imamo tradiciju i projekat koji predstavlja proces.

Obadović je prokomentarisao i nastup Lesora.

- Važan je igrač. Ne mogu da dam mišljenje za dva faula, verujem da je na kraju presudilo prvo poluvreme, bili smo dosta spori, imali smo loše odluke u napadu. Ukoliko želiš da pobediš u Evroligi, ne možeš da izgubiš 15 lopti i da imaš isti broj asistencija, pričamo o napadu, a što se tiče odbrane, poslednjih pet napada smo dopustili dva šuta za tri poena i tri za 2+.

Video: Čović: Kako to da Evroliga ne kazni Partizan kad se vređa predsednik Srbije?

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    19. januar 2023 | 23:20

    Čime zaslužuju? Jesu li osvojili neko prvenstvo, takmičenje, Evrokup, ABA...?

  • Moša

    20. januar 2023 | 08:35

    Video Žoc da od trofeja nema ništa pa raspali priču o starim zaslugama. Pucanj u prazno. Izbegao srpsku a hoće evroligu. Jadno , bedno i sramno.

  • Bob

    20. januar 2023 | 07:13

    On umesto da analizira greske njegove opet po ko zna koji put.On prica ko zasluzuje evro ligu.Budi prvi i zadluzi je i kraj a gledaj u tvoje dvoriste ne mozes nikog da pobedis u gostima igrate bez odbrane kosarkasi vam sam dobijaju loptu ispod kosa odbrana nula vodili vas 40 min a ti kazes imali smo ih.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA