"Pokušaćemo, navikli smo na igranje u punoj dvorani": Duško Ivanović spreman za Žalgiris, tu je i "pojačanje"

 
  • 3

Crvena zvezda je slavila u Beogradu već protiv ove ekipe, ali će sada zasigurno biti dosta teže

Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju veoma važan meč u Evroligi, gde će u petak, 20. januara, gostovati ekipi Žalgirisa u Kaunasu u okviru 20. kola ovog takmičenja. Sam meč je zakazan za 19 časova.

Ekipa iz Beograda je stigla u Kaunas, a Duško Ivanović, inače trener crveno-belih, odmah je istakao i da se radi o veoma teškoj utakmici, al ida će imati "pojačanje" u vidu Nikole Ivanovića, koji se oporavio od povrede zadobijene u derbiju početkom decembra.

- Izuzetno važna utakmica protiv ekipe koja igra čvrsto, disciplinovano i uporno. Protiv svih ekipa u Evroligi pokazali su kvalitet, pobedili su velike rivale, naročito kod kuće igraju stabilno. Pokušaćemo, pa ćemo videti... Nikola Ivanović je trenirao sa nama, treniraće i sutra, biće u ekipi, putovaće sa nama, nadam se da će moći da nam pomogne - istakao je Ivanović za zvanični sajt kluba, te je dodao da puna arena može samo da im da podstrek, ne da ih i uplaši.

- Navikli smo na pune sale. Nije to ništa strano, a to zna da motiviše neke igrače - naveo je trener Crvene zvezde.

Osim Duška, kratku izjavu za klupski sajt imao je i "povratnik", Nikola Ivanović, koji je istakao da ekipa Žalgirisa igra čvrsto.

- Teško smo ih pobedili i mislim da se nisu mnogo promenili, igraju čvrsto, imaju odlične igrače, idu na skok u napadu, čeka nas zahtevan meč - rekao je Nikola Ivanović.

Crvena zvezda se odmah posle utakmice u Kaunasu vraća u Beograd i počinje pripreme za meč sa Cedevita Olimpijom, koji je na programu u ponedeljak od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Video: Trener Zvezde najavio veliko pojačanje pred gostovanje Žalgirisu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    19. januar 2023 | 18:14

    Kao motiv više, dodajte inat. Utakmice sa klubom iz zemlje takve istorije (i sadašnjosti) su i više od sporta. Za to "više od sporta" oni su krivi. Očekujem sve i svašta i našu pobedu.

  • SMCZ

    19. januar 2023 | 23:50

    Samo hrabro i jako.

  • fegi

    19. januar 2023 | 18:18

    Valjda u Sloveniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA