Majk Džejms ušao u žestoku raspravu sa navijačima, odgovorio i Čoviću: "Platite dugovanja"

 
 ≫ 
  • 19

Košarkaš nije odustajao od svojih stavova

Veliku buru u evropskoj košarci podigla je odluka da se Crvenoj zvezdi zabrani registrovanje novih igrača, a jedan od najglasnijih "zagovornika" pravila takmičenja je košarkaš Monaka, Majk Džejms, koji je ušao u žestoku raspravu sa navijačima na društvenim mrežama, ali i odgovorio predsedniku crveno-belih Nebojši Čoviću. 

Naime, zbog finansijskog fer-pleja Evroliga je rešila da obnovi zabranu registrovanja novih igrača crveno-belima, a o ovoj temi je u podkastu portala „Basketnews“ govorio i Majk Džejms, košarkaš Monaka.

–Kako od tima koji ne može da dovede velike igrače dovedeš Vildozu i Kampaca? Potrošiš sav taj novac usred sezone, i onda ne plaćaš igrače. Ja sam samo zbunjen odakle je došao taj novac, kako sve to funkcioniše - izjavio je američki bek.

Usledio je odgovor predsednika crveno-belih Nebojše Čovića tokom konferencije za medije, na ovu opasku.

- Ja kao predsednik nemam nameru da polemišem sa Majkom Džejmsom. To nije korektno sa njegove strane ni prema Kampacu i Vildozi. Možda jednog dana on dođe i u Zvezdu.

Međutim, tu se "rasprava nije zaustavila". Džejms je na društvenim mrežama komentarisao odgovor sa Malog Kalemegdna, i polemisao sa navijačima.

- Njegovo je bilo izvan konteksta, a moja izjava nije. Čuo sam za to. Samo nije važno iskreno. Ako imate dugove platite ih, a ako nemate onda ovaj razgovor nije bitan. Kao što sam rekao od početka

Usledio je i nastavak. Kada su navijači podsetili Džejmsa da Zvezda ne duguje više novac i da je njegov tim poražen sa 24 poena razlike, usledio je novi komentar.

- I šta je poenta koju pokušavaš da dokažeš tom izjavom? Pobedio si u meču. Drago mi je zbog tebe. Šta sad?

- Ovo je jednostavan koncept. Možda vam je to previše teško da shvatite. Ako nekome dugujem novac, vrati mi ga pre nego što kupim cipele. Ako nikome ne dugujem, onda mogu kupiti onoliko cipela koliko želim.

Na kraju, košarkaš nije odustajao odsvoje pričem, usledio je i odgovor Džejmsa upućen Zvezdi.

- I ponavljam "Plati svoje dugove" i ako ih nemaš, ništa od ovog razgovora nije važno.

Video: Čović otkrio zbog kojih igrača i trenera je kažnjena Zvezda i koliko im se dugovalo

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista cudno

    19. januar 2023 | 08:02

    Svaku utakmicu, svaki dogadjaj koji je vezi sa Partizanom pratim, svakoj pobedi se radujem, poraz odbolujem I uvek ovaj posteni pred derbije, a I ovako redovno izlazi sa nekim saopstenjima, muljanjem, blacenjem, opanjkavanjima ne samo Partizana vec I svih ostalih u ABA I Evo I sada u EL. Svi krivi, svi neposteni, a on jadan posten, a svi, pa Pravda znaju njegovo postenje. Dokle vise?

  • ljubiša

    19. januar 2023 | 06:46

    Evo vam dokaza ko širi netrpeljivost izmedju navijača Zvezde i partizana i onda mu smeta nastup navijača prema njemu. Zbog čijih navijača svaka utakmica u kojoj je Crvena zveda domacin traji duplo duže, prazne se tribine i ....

  • Miki

    19. januar 2023 | 05:47

    Ove ce na kraju i da izbace iz evrolige koliko talasaju. Dobio si zabranu, ispostuj je i kraj,sta cmizdris svako malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA