Čović: "Kako to da Evroliga ne kazni Partizan za finansijski fer-plej ili kad se vređa Aleksandar Vučić?"

 
 ≫ 
  • 90

Svašta je imao Čovič na umu da kaže danas, i rekao je mnogo toga

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović sazvao je u utorak, četrdesetak minuta pred početak treninga ekipe, konferenciju za medije iz više razloga. Suštinski je bio jedan jedini: da otkrije kako sportski direktor Partizana Zoran Savić "tužaka" crveno-bele Evroligi i ABA ligi, zbog propusta večitog rivala u poslovanju.

Čović je, kako kaže, saznao šta Savić čini, tvrdi da je to istina, da nije nikakva "teorija zavere" i odmah krenuo u kontra udar - pričao je o dugovima koje ima Partizan.

- Konsolidovani upit stanja za porez tog istog kluba (Partizana) je otišao na 6.767.000 evra. Znači dug je napravljen, povećan je za 1.858.000 evra od 22. februara 2022. godine do 5. januara 2023. godine - sa papirima u rukama je mahao Čović dok je u euro otkrio dug najvećeg rivala. 

Priča o dugovima Partizana bila mu je samo šlagvort za podsećanje na vređanje predsednika države od strane navijača crno-belih.

- U principu ovo nije naše, ali to je objašnjenje zašto predsednik države kaže da smo mi korektni u izmirivanju poreza... A kako to da ovo ne brine Evroligu kad je finansijski fer-plej u pitanju? Kako to da Evroliga nijednom nije kaznila Partizan za "Vučiću pe*eru" ili za onu priču sa onim transparentom gde ovaj talentovani limar kaže: "zamotali su transparent oko noge, onaj Vučiću piz*o, Kosovo si izdao". Kako to da se evroliga, jer to fer-plej - vidno uzbuđen pričao je Čović.

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA