Poznate sudije za meč Budućnosti i Zvezde: Ovo se nikako neće dopasti crveno-belima

 
  • 31

Ova odluka se neće svideti pristalicama crveno-belih

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde odmeriće snage u derbi meču 15. kola Aba lige, a meč je na programu 15. januara sa početkom u 19 časova i 30 minuta.

Očekuje se da dvorana "Morača" bude ispunjena do poslednjeg mesta, a poznato je i ko će deliti pravdu na derbi meču 15. kola regionalnog takmičenja.

Naime, na parketu će se naći sudijska trojka, predvođena slovenačkim arbitrom, Damirom Javorom, dok će uz njega arbitri biti i Sašo Petek i Tomislav Stapić.

Poznato je da je slovenački sudija u više navrata "stao na žulj" timu sa Malog Kalemegdana, a ovakva odluka izazvala je veliko negodovanje kod navijača crveno-belih.

damir javor Foto: MN Press

Podsetimo, Slovenac se u više navrata nalazio u centru pažnje, zbog prekida utakmica, i pražnjenja tribina, ali i brojnih odluka na štetu srpski klubova.

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    14. januar 2023 | 16:32

    Навикли смо ми на лоше судије и суђење. Поткрадали нас и против гробара, и у аба и у ЕЛ, па смо их добили...е, барсу већ нисмо могли јер није било поткрадање у питању, већ крађа на велико...а то дрво...образа без...

  • Baxter88

    14. januar 2023 | 17:16

    Javor ne mrzi samo Zvezdu, on mrzi Srbiju kao dobar deo Slovenaca i to redovno pokazuje teatralnim ponasanjem i nekim glupim odlukama...

  • dovla

    14. januar 2023 | 16:43

    Ocekivanoo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA