"Ne vređajte Zvezdu i njihove porodice, prazniće se Morača": Budućnost upozorava navijače pred derbi ABA lige

 
  • 1

Podgoričani su objavili saopštenje na zvaničnom sajtu

Sutra uveče od 19.30 časova očekuje nas veliki derbi ABA lige u kojem će se sastati ekipe Budućnosti i Crvene zvezde u duelu koji će mnogo toga odlučiti kada je reč o samom vrhu tabele regionalnog takmičenja.

Nažalost, u prethodnim godinama bili smo svedoci da je duel ova dva rivala umeo da ode iz granica sportskog, pa su u Podgorici pozvali svoje navijače da navijaju fer i sportski, objavivši saopštenje na svom sajtu.

- Budućnost Voli obaveštava javnost da će kapije Sportskog centra "Morača" za utakmicu sa Crvenom zvezdom, koja počinje u nedelju u 19.30, biti otvorene od 17 časova i 30 minuta. Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima - podvlače iz Podgorice.

Upozoravaju na pražnjenje tribina u slučaju incidenata.

- Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas verno bodre, da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi - dodaju iz Budućnosti.

Video: Ivanović: Svi imamo loših strana, videćemo sutra da li ćemo ih pronaći

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA