Trenutak odluke u Tel-Avivu: Panter srljao da reši, trojka sa osam metara odnela poslednju šansu za preokret

 
 ≫ 
  • 7

Morao je Amerikanac strpljivije ovde

Partizan je u Tel-Avivu, protiv Makabija u evroligaškom okršaju, 40 minuta bio u rezultatskom zaostatku, pobeda je bila daleko, ali najbliže ulasku u potencijalno dramatičan finiš crno-beli su bili na minut i po pre kraja. Tu je Obradovićev tim imao veliku, najveću šansu da kruniše dobar ritam i da uvede rivala u ozbiljan problem.

Prethodno, istupio je Kevin Panter sa trojkom kojom je doneo prilazak na samo šest razlike, domaći su potom promašili, a onda je Panter insistirao da ponovo završi akciju - ali to je po ko zna koji put uradio brzopleto, nerezonski. Na osećaj.

Sa gotovo osam metara, u osmoj sekundi napada, preko ruke Lorenca Brauna, Panter je ispalio trojku i promašio na minut i po pre kraja. Bio je to i momenat kada je Partizan propustio poslednji voz da uhvati rezultatski priključak i režira neizvesnu završnicu.

Deibartolomeo je već u narednoj akciji kaznio crno-bele, on je bio siguran u šutu za tri, doneo Makabiju "+9" na minut pre kraja i uveo utakmicu u miran finiš.

Pogledajte ključni trenutak meča, prerani šut Pantera, i promašaj koji je odveo goste u poraz. Valja, naravno, reći da je Panter bio najefikasniji akter meča sa 22 poena, bez promašaja iz igre u prvom poluvremenu.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    11. januar 2023 | 23:25

    Што се њему Жека не дере?🤣 Морген

  • Zulender 2

    11. januar 2023 | 23:38

    Slobodno rumenoglu se deri i na pantera, on je Srbin!!!🤣🤣🤣

  • N

    12. januar 2023 | 00:05

    Umislio da je vildoza 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA