Zvezda se oglasila zbog Kampaca: "Mogao je da bira novi tim, imao je dosta ponuda, ali pokazao je da je čovek"

 
  • 32

Crveno-beli su pokazali da i te kako cene svog igrača zbog poteza koji je načinio

Crvena zvezda je prethodnih dana naletela na opasne "udare" od strane Evrolige. Nezavisni finansijski panel je izrekao kaznu i zabranu registracije igrača do kraja februara, čime su direktno udarili na Fakunda Kampaca, koji je 19. decembra stigao u klub.

Skoro je bilo izvesno, košarkaškim kuloarima se širila priča o potencijalnom prelasku u neki drugi klub, ali je Kampaco odlučio da stavi tačke na te glasine samo jednom objavom na svom Tviter profilu.

- Ostajem u Crvenoj zvezdi! Ostajem u klubu, sa saigračima, sa našim navijačima i u ovom gradu. Idemo zajedno u nove pobede. Napred Crvena zvezda - napisao je Kampaco na svom Tviter nalogu.

Nedugo zatim, oglasila se i Zvezda koja je otkrila da je njen igrač odlučio da ostane u klubu, odnosno, da je mogao da bira gde će nastaviti sredinu, ali da se odlučio za crveno-belu ekipu. Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da plejmejker tima Fakundo Kampaco ostaje u klubu, čime je pokazao ogromnu lojalnost prema Crvenoj zvezdi i pored ogromnog broja ponuda evroligaških klubova koje je dobio u prethodnih šest dana. Kampaco je ovim gestom pokazao da je ne samo vrhunski košarkaš, već još bolji čovek koji je mogao da bira gde želi da ide, ali je odlučio da ostane član našeg kluba.

- KK Crvena zvezda Meridianbet nastavlja svoju borbu da omogući Fakundu Kampacu da zaigra na utakmicama Evrolige pre izrečene kazne takozvanog „finansijskog panela“ jer tu kaznu smatramo neopravdano visokom, i štetnom za igrača, Crvenu zvezdu pa i samu Evroligu! Ovim putem pozivamo sve Zvezdaše da nastave da pune halu „Aleksandar Nikolić“ i pružaju podršku ovom timu u kome će se uskoro (ne samo na utakmicama ABA lige) naći i Fakundo Kampaco!

Video: Magija Kampaca u Skoplju: Vezao tri trojke i rešio meč Zvezde

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrelo izvora

    10. januar 2023 | 13:59

    Veceras da pionir eksplodira od zvižduka euroligi i realu, to su mafijasi sve in smeta srpsko ,nek vidu sta je srpski inat.

  • Miša

    10. januar 2023 | 14:25

    Napravljen je front. Oni protiv nas. Na sve moguće načine se udarilo u naš klub. EL je dobila velike fanove u vidu navijača jednog kluba koji Zvezdi na terenu deceniju skoro ne može ništa, i sada vide svoju priliku. Jeste ih Nedović ućutao u veličanju Drim tima ali ih EL ratom protiv Zvezde vratila u život. Ako komšiji crkne krava možda nešto i bude.

  • terza1.

    10. januar 2023 | 14:25

    Kako ide mobilizacija u Železniku, za spas srpstva i Čokija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA