Ovo niko nije očekivao: Pogledajte kako su Grobari dočekali legendu Zvezde - Sašu Obradovića

 
 ≫ 
  • 14

Aplauzi su se prolomili Arenom, a uskoro i prozivka za prvog čoveka crveno-belih

Košarkaši Partizana u 17. kolu Evrolige dočekuju Monako, koji sa klupe predvodi srpski trener Saša Obradović, koga je dočekao poprilično zanimljiv doček u Beogradskoj areni od strane crno-belih navijača.

Kada se Obradović, koji je legenda Crvene zvezde, koju je svojevremeno kao košarkaš predvodio do dve titule prvaka, a nedavno bio i trener crveno-belih, pojavio pred navijačima Partizana, u Areni se prolimio gromoglasan aplauz.

Saša Obradović je i legenda srpske košarke, tako da je i ovaj gest navijača Partizana pokazao koliko ga cene, jer iako je veliki zvezdaš, Obradović nikada nije rekao lošu reč protiv Partizana.

Ipak, nisu propustili Grobari ni priliku da pecnu prvog čoveka Crvene zvezde tom prilikom, jer su tokom pozdravljanja Saše Obradovića uputili i pogrdne reči na račun Nebojše Čovića, aludirajući tu na njihov sukob koji su imali prilikom raskida saradnje kada je Obradović dobio otkaz u Zvezdi, a potom i tužio klub, zbog čega ga je Čović i kasnije javno prozivao u medijima.

Podsetimo i da su navijači Partizana svojevremeno zvižducima dočekali Obradovića na prvoj utakmici kada je sa Monakom gostovao crveno-belima, što je njemu teško palo tom prilikom.

Partizan ulazi u meč sa Monakom kao blagi favorit, jer ukoliko se izuzme to da je klub na domaćem terenu, crno-beli imaju i seriju od tri uzastopne pobede, od čega su dve došle protiv turskih ekipa - Fenerbahčea i Efesa.

Zbog toga, nošeni navijačima, crno-beli se nadaju i novoj pobedi u najprestižnijem evropskom takmičenju. Meč protiv Monaka je ujedno i važan, s obzirom na to da ih, kako je i gorenavedeno, s klupe predvodi Saša Obradović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Video: Delije zviždale Obradoviću: Trener Monaka neprijatno dočekan u Pioniru

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    5. januar 2023 | 21:28

    Kakvo ludilo, zasluzuje Mustafa njihove ovacije posle svega sta je uradio . Uzeo ne zaradjene pare, da gradi svoju i srecu Franjevaca. Napred Nebojsa, napred Zvezdo zgazite ih sve!!!

  • Www

    5. januar 2023 | 21:31

    Ne veruj grobarima i darove kad donose...

  • Delija

    5. januar 2023 | 21:38

    Covic je prava zvezdina legenda, ovaj je totalno nebitan lik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA