Španci pišu: "Bodiroga bio pod pritiskom nekoliko klubova da kazni Zvezdu"

 
 ≫ 

Španci otkrili nove detalje

Navijači Crvene zvezde žestoko su razočarani posle odluke Evrolige da Fakundo Kampaco ne može da bude registrovan do kraja februara za igranje u Evroligi.

Takođe, razočarano je i rukovodstvo Crvene zvezde, koje je izdalo dva saopštenja, jedno u kojem navode da će se pravno braniti svim sredstvima, kao i drugo u kojem su pozvali predsednika Evrolige Dejana Bodirogu i direktora Maršala Gilkmana na hitnu reakciju.

Sa druge strane, španski portal "Ensestando" piše da je prvi čovek Evrolige Dejan Bodiroga bio pod velikim pritiskom od strane nekoliko klubova da preduze mere i sankcioniše crveno-bele.

Kako je ovaj španski medij naveo na Tviteru, nekoliko evroligaša je tražilo kaznu,

- Kako nam je rečeno, Dejan Bodiroga bio je veoma zabrinut zbog velikog pritiska koji su klubovi Evrolige vršili na njega. Nekoliko evroligaša je tražilo da preduzme akcije protiv Crvene zvezde - objavljeno je na Tviteru španskog portala.

Podsećamo, nezavisni finansijski panel Evrolige kaznio je Zvezdu zabranom registrovanja novih košarkaša do 28. februara i novčano 25.000 evra.

To znači da Fakundo Kampaco neće moći da pomogne crveno-belima u elitnom evropskom takmičenju sve do marta.

Video: Zvezda udarila novu recku u ABA ligi: Split mučio šampiona samo jedno poluvreme

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    5. januar 2023 | 09:13

    Да погодимо... Реал, Фенер, Басконија , Жалгирис, Барселона +++ Партизаи?

  • kile

    5. januar 2023 | 10:50

    Boli Nedovićeva trojka pred 20000 a hteli su da slave.E pa neće moći ove noći .Sa Kampacom ili bez plakaće rumeni i ove sezone.I šta šište grobari .Za reprezentaciju rumenom i Bodirogi ja ću da odstojim mirno ali za klubove ne moram da ih volim.Pa grobari su i šta tu nije jasno.

  • Dobri irac

    5. januar 2023 | 10:37

    Šta očekivati od kriminalaca?Ovo je privatna liga korumpirane mafije.Kakva je to liga u kojoj igraju klubovi koji to nisu zaslužili ?Treba je uništiti i vratiti se u okrilje FIBE.Zvezda će ipak uspeti da se izbori sa ovom mafijom koju predvodi Bodiroga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA