Šeruju se fore Delija i Grobara zbog zabrane Kampacu: Bodiroga u glavnoj ulozi

 
 ≫ 
  • 7

Odluka Evrolige je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama

Zabrana Fakundu Kampacu da zaigra u Evroligi bar do marta, posle žestoke kazne koje je ovo takmičenje izreklo Crvenoj zvezdi, tema je dana u košarkaškim krugovima u Srbiji, a i šire.

Ova odluka izazvala je i reakcije na društvenim mrežama, gde su se uključili i navijači Zvezde, ali i navijači Partizana, koji su pomno pratili dešavanja oko ovog slučaja.

Navijači Partizana su već prethodnih dana zbijali šale na račun neregistrovanja Kampaca, a vrhunac je bio kada je bivši igrač crno-belih Uroš Luković objavio fotku kojom je duhovito opisao neregistrovanje Kampaca kroz šalu.

Već dan kasnije, Evroliga je potvrdila da je zvanično zabranjeno Zvezdi da registruje Kampaca do početka marta, pa je usledila nova serija šala na društvenim mrežama.

Ovoga puta je u glavnoj ulozi kod Grobara bio Dejan Bodiroga, prvi čovek Evrolige, sa kojim je u prošlosti prvi čovek Zvezde Nebojša Čović imao nesuglasice.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Video: Čović: Uradili smo sve što je do nas da registrujemo Kampaca za Evroligu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. januar 2023 | 21:05

    Samo mi nije jasno kad je Zvezda rešila svoje finansijske obaveze prema Evroligi, da li kad su već dobili kaznu ili onda kad je trebalo.

  • Siki

    4. januar 2023 | 23:34

    Bas ce Bodiroga svoj ugled i poziciju u svetu da stavi u sluzbu Covicevih falcifikata i malverzacija koje su u jadnoj Srbiji zakonom zasticene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA