Zvezda gostuje Žalgirisu pred rasprodatom dvoranom: Prošle sezone bilo je nekoliko incidenata

 
  • 0

To znači da su Litvanci rasprodali sve ulaznice za poslednjih devet utakmica u Evroligi, a vrlo blizu su da prodaju sve karte i za duel sa Partizanom

Košarkaši Zvezde krajem meseca idu na veoma nezgodno gostovanje Žalgirisu, koje ih od prošle sezone ne podseća na dobro, pošto su tada izgubili gotovo dobijenu utakmicu posle produžetka, gde su imali ogromnu prednost u poslednjem minutu regularnog toka.

Ni ove godine neće im biti nimalo lakše, pošto je litvanski klub saopštio da je zvanično rasprodao sve ulaznice za taj meč, kao i za onaj sa Fenerbahčeom u narednom kolu, što znači da će Žalgiris na devet uzastopnih utakmica igrati pred krcatom, potpuno rasprodatom dvoranom.

Naglašava se da je klub na dobrom putu da proda i sve karte za meč sa Partizanom koji je na programu 3. februara, dok Zvezda putuje u Litvaniju oko dve sedmice ranije, odnosno 20. januara.

Kao što smo pomenuli, prošlosezonski meč crveno-belih u Litvaniji je obilovao uzbuđenjima, ali i incidentima, pošto su navijači Žalgirisa provocirali igrače i srpske navijače zbog odbijanja da nose ukrajinsku zastavu na početku meča. Pokazivali su im zastave NATO pakta, a na kraju je došlo i do koškanja zbog kojeg su srpske pristalice evakuisane od strane policije iz dvorane.

Sve u svemu, litvanska košarkaška publika se tada nikako nije pokazala u dobrom svetlu. Videćemo da li će im ovo biti prilika za popravni.

Video: Trener Mornara poludeo zbog odluke sudije: Ne smete zbog od Čovića da zucnete

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA