Da li je ovo konačno ta sezona? NBA liga stavila Jokićev Denver na prvo mesto na uvodnoj listi u 2023. godini

 
  • 0

Može li Džoker da uzme i prsten posle dvostruke uzastopne titule MVP-ja?

Igra Denver vrlo dobro ove sezone i trenutno je najbolji tim u Zapadnoj konferenciji. Svoju opštu moć pokazao je u noćašnjem derbiju protiv Bostona, lidera Istočne konferencije, kojeg je dobio bez da je prolio mnogo znoja - 123:111.

A NBA liga umela je to i da nagradi, pa je na prvoj tradicionalnoj Power Rankings listi stavila Denver na prvo mesto, odnosno kao trenutno najvećeg favorita da osvoji prsten na kraju sezone.

Denver ima drugi najbolji skor u NBA ligi (24-12), odmah iza Bostona (26-11), ali je upravo noćašnji rezultat naveo NBA ligu da stavi Nagetse ispred na pomenutoj listi. Na trećem mestu nalaze se Bruklin Netsi sa skorom 24-12.

U samom vrhu nalaze se i Memfis Grizlisi, koji su zadržali četvrtu poziciju u odnosu na prošlu listu sa skorom 23-13, dok je peti "favorit" trenutno Nju Orleans koji stoji na istom skoru kao i Memfis.

Inače, naš Nikola Jokić je paralelno u izboru navijača Denvera izabran za igrača meseca ove franšize, što nije neočekivano. Moćni Džoker beležio je skoro 30 poena po meču u proteklom mesecu.

Video: Jokićev rival iskrivio obruč zakucavanjem: Brutalni Robert Vilijams

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA