Mitrović dobio otkaz: Loši rezultati koštali srpskog trenera posla u Poljskoj

Torunj se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli

  • 0
Miloš Mitrović Foto: Youtube / Printscreen

Srpska kolonija u košarkaškoj ligi u Poljskoj je od danas slabija za jednog čoveka. Trener Miloš Mitrović platio je ceh loših rezultata od početka sezone, zbog čega je Torunj odlučio da mu uruči otkaz, što je potvrdio u zvaničnoj objavi putem društvenih mreža.

On je došao na klupu poljskog prvoligaša letos i to nakon što je doneo odluku da napusti Arku iz Gdinje, gde je prošle sezone beležio rezultate veće od očekivanja. Nadali su se da u Torunju da će srpski stručnjak pokušati da ih povuče ka plej-ofu, ali se to nije desilo.

Umesto toga, Torunj je zakucan za samo dno tabele sa skorom 3-10, mada ima šansu da "uhvati" Astoriju Bidgošč, Sokol Lanjcut i Start Lublin ukoliko bude slavio u zaostalom meču.

Poljski novinari su pisali da se Mitroviću "krčka" otkaz još početkom decembra, ali je Torunj tada neočekivano dobio Spujnju iz Stargarda, a potom slavio i na gostovanju MKS Dombrovoj Gornjiči, što je dalo nadu da ekipa možda konačno ide u pravom smeru.

Međutim, poraz od Astorije Bidgošč pred Novu godinu posle preokreta, koja je direktan konkurent u borbi za opstanak, prelomio je da dođe do sporazumnog raskida saradnje. Ekipa još nije imenovala novog trenera i tvrdi da će to uraditi što je pre moguće.

Video: Zvezda udarila novu recku u ABA ligi: Split mučio šampiona samo jedno poluvreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA