"Dame i gospodo, ovo je Beograd! Ovde je kao u kotlu": Španski komentator u transu tokom koreografije Delija

 
 ≫ 
  • 60

Neverovatnu atmosferu napravili su navijači Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da naprave novo veliko iznenađenje pošto su u hali "Aleksandar Nikolić", i pored dobre igre i vođstva od +12, poraženi posle produžetka od Barselone 99:94 u meču 16. kola Evrolige. A, uvertiru u sjajan meč napravili su navijači crveno-belih. 

Naime, pre samog početka, tokom intoniranja himne Evrolige, navijači su bacili crvene i bele konfete što je stvorili neverovatan efekat kojim je španski komentator bio oduševljen.

- I lete konfete. Sjano. Impresivan ambijent od prvog momenta. Dame i gospodo ovo je Beograd. Ovo je Pionir. Ovo je super - počeo je španski koementator i nastavio:

- Navijači Blaugrane snimaju kko bi video podelili u svojim watsup grupama jer je ambijent veoma vreo. Karte su rasprodate za sat i po kada su puštene u prodaju ove nedeje. Dkoro dva sata pre početka utakmice sudije su došle do zapisničkog stola i dobile zvižduke. Već tada je nekoliko sektora bilo puno. Ovde ja kao u kotlu, kao i uvek. Hala "Aleksandar Nikolić" ili hala Pionir je objekat koji će naredne godine napuniti 50 godina.

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    31. decembar 2022 | 11:53

    Bravo za Zvezdu, ovako se predstavlja Beograd i Srbija. Zvezda je jednostavno stub ove zemlje i naroda, dok su franjevci stub aktuelnog rezima.

  • 1389

    31. decembar 2022 | 10:34

    Prave se neke atmosfere sve na silu, ali jednostavno Partizan je ubedljivo najgledaniji tim Evrope, svidelo se to nekom ili ne.

  • Dragan

    31. decembar 2022 | 09:55

    Prvih par minuta je bila buka posle toga tisina kakva crna atmosfera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA