Petrušev otkrio zašto nije pravio faul nad Mirotićem i dao sud o gaženju linije na šutu Barse za produžetak

 
 ≫ 
  • 9

Zvezda je još jednom pokazala da može da se nosi sa uslovno velikima

Najbolji igrač Crvene zvezde u porazu od Barselone, Filip Petrušev, kazao je šta je po njegovom mišljenju presudilo da Katalonci odnesu pobedu iz Beograda.

- Počeli smo malo slabije, posle smo ih u drugoj četvrtini stigli i igrai mogo bolje, a u trećoj napravili razliku. Na kraju na naše gluposti, verovatno pad koncentracije, a možda i umor i oni na kraju pogađaju šut za produžetke. Tada smo već malo pali i bili malo umorni.

Trener Duško Ivanović je rekao na konferenciji da je bio dogovor da upravo Petrušev pravi faul nad Mirotićem, ali do toga nije došlo. Nakon toga, Nikola je postigao trojku za produžetak.

- Mislim da je bio dogovor da se pravi faul... Ne znam, moj igrač je bio već u zoni šuta, ja sam se plašio da ne napravim faul, jer bi možda bilo tri penala. Mislim da smo mogli da rešimo meč mnogo pre toga, ali, bilo je kako je bilo.

Zvezda je još jednom pokazala da može da se nosi sa uslovno velikima.

- Mnogo više samopouzdanja, svi generalno verujemo. Videli smo da smo dve i po četvrtine bili bolji, nismo imali koncetracije i naučićemo iz toga. I pre smo znali da možemo sa svima da igramo, ali sada, kada smo koncetrisani, igramo jako, imamo čemu da se nadamo.

Navijači su ponovo napunili Pionir.

- Kada se utakmica lomi, tu su uz nas da nam daju vetar u leđa. Što se tiče navijanja, bilo je nerealno stvarno.

Sudije ipak nisu sudile gaženje linije od strane Mirotića koji je samo sekund kasnije pogodio za produžetak.

- Video sam posle. Mogli su to da vide, nisu videli. Kao što sam rekao, nije trebalo da dođe do toga uopšte - zaključio je Petrušev.

Video: Ivanović pred Barsu ohrabren elanom koji prožima ekipu

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    30. decembar 2022 | 22:57

    Videli su ali nisu svirali niv napad pre toga kada je Higins nagazio liniju a Mirotić je na metar od sudije nagazio liniju pa primio loptu i pogodio trojku za produžetak,tek će zadnjih 10 kola sudije navlačiti za velike ekipe sa velikim budžetima,Lazić je trebao da napravi faul nad Higinsom prevpass ka Mirotiću a i Petrušev je trebao da pravi faul kada je primao loptu,greške veliki kažnjavaju,šteta,nadoknadili 15 razlike,poveli 12 razlike ali sudije i sreća odlučili

  • Euforija

    30. decembar 2022 | 22:58

    Filipe, stajao si daleko od svog igraca i ore nego sto je Mirotic primio loptu. Da si se bolje postavio imao bi prilike da napravis faul, a da ovaj i ne krene na sut.

  • Dragan

    30. decembar 2022 | 23:25

    Nemoguce da ovaj sudija koji stoji u liniji ne vidi gazenje iste .sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA