Lučić pričao o povratku u Partizan: "Imam ugovor sa Bajernom, ne znam šta će biti posle toga"

 
 
 ≫ 
  • 1

Srpski reprezentativac je ovacijama dočekan u Areni, zajedno sa Jaramazom i Trinkijerijem, što se ne može reći za Korija Voldenom - koji je izviždan

Srpski košarkaš Vladimir Lučić dočekan je kako i dolikuje kod svoje kuće, od navijača Partizana, pa mu ni poraz njegovog Bajerna ne pada toliko teško zbog silne ljubavi i emocija koje je primio na sebe u večeri još jednog velikog trijumfa tima Željka Obradovića.

Lučić, zbog povrede, nije mogao da pomogne timu, a da li će naredne sezone, ili možda u skorijoj budućnosti ovakve ovacije doživeti ponovo, ali opet kao igrač Partizana, srpski reprezentativac je pričao novinarima posle meča.

Na konkretno pitanje "kada se vraćaš u Partizan?", Vladimir je odgovorio, tačnije izbegao je da ponudi konkretan odgovor.

- Davao sam jutros odgovor na to pitanje... Mislim je bio jako lep doček, i emotivan za mene. Kao što sam rekao, dugo vremena nisam imao priliku da uopšte dođem i da gledam Partizan. Sa jedne strane, nažalost, zbog povrede. Danas sam bio u funkciji gledaoca, nismo uspeli da slavimo ali za mene lepi trenuci koje sam doživeo u Areni.

Kako je povreda?

- Ide na bolje, mislim da ću u naredna dva tri dana skinuti ovu longetu i krenuti sa oporavkom i u naredne dve tri nedelje biti opet na terenu.

Želje i planovi za Novu Godinu?

- Planovi su vezani za Bajern sa kojim sam vezan ugovorom, nakon ovog, još dve godine, i nadam se uspesima individualnim i ekipnim. Želim svima isto što i sebi, da budemo zdravi.

Navijači su te zvali da se vratiš, da li im možeš nagovestiti tako nešto, dati im nadu?

- Sad sam rekao, vezan sam za Bajern ugovorom još dve godine, šta će biti posle zaista ne znam.

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA